Malmö FF mot IFK Göteborg – Speltips Allsvenskan

Malmö FF mot IFK Göteborg - Speltips AllsvenskanSveriges två mesta mästare i fotboll ställs mot varandra i ett högintressant möte. Det är IFK Göteborg som har bäst form av lagen med tre raka segrar i Allsvenskan. Men MFF kliver in i matchen som ganska klara favoriter och hoppas kunna vinna och ta sig upp i serieledning. Detta efter att Elfsborg tidigare förlorat borta mot Värnamo. Vem har vad som krävs för att vinna matchen? Det lär bli ett hett möte på Eleda Stadion i Malmö.

Datum: 3 september 2023
Avspark: 17:30
Arena: Eleda Stadion (Malmö)
Domare: F Klitte (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Malmö FF är favoriter

MFF har inte visat särskilt fin form de senaste matcherna. Förlust mot Mjällby, 0-0 mot Djurgården och även om det blev seger mot Sirius med 3-1 var det en svag prestation. Nu återstår det att se om MFF har vad som krävs för att ta sina andra raka seger i Allsvenskan. Laget vann mot “Blåvitt” tidigare under säsongen men det är ett formstarkt lag som kommer på besök.

IFK Göteborg har fått upp farten

Efter en minst sagt usel säsong har IFK Göteborg hittat rätt på slutet. De har tagit tre raka segrar mot Djurgården, Degerfors och BK Häcken. Nu hoppas de kunna sänka ännu ett topplag. Laget må ha en fin form men det finns utrymme att slappna av. Avståndet till nedflyttning är två poäng. Men formen talar till lagets fördel. 

Blir en målsnål match

MFF har svårt att göra mål mot lågt sittande lag och “Blåvitt” lär gå för poängen de har vid avspark. Därför tror vi att det kan bli en tillknäppt match mellan två lag som verkligen måste vinna. MFF för att ta sig upp i serieledning och Göteborg för att öka avståndet till nedflyttning. Vi spelar under 3,5 mål till oddset 1,50 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Under 2,5 mål till oddset 1,50 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller