Malmö FF vs BK Häcken – Allsvenskan

logga matchtröja mffMesta mästarna och totalt krisande Malmö FF måste ha tre poäng mot BK Häcken under söndagen om man inte på riktigt ska bli indragen i någon nedflyttningsstrid. Spelplats är som vanligt gräset på Stadion men det är tveksamt om det blir en publikfest med senaste tidens resultat. Kanske har Johan Dahlins video på Instagram fått igång laget som måste ha tre poäng om det inte ska bli mer pinsamt för ”di blåe”

Hemmalaget Malmö FF

Laget har inte börjat så här dåligt sedan 1999 – året man åkte ur Allsvenskan i fotboll. Tränaren Magnus Pehrsson har fått lämna laget men den uteblivna effekten av tränarbytet kom av sig mot Hammarby, när man tappade ledningen två gånger om. En dum utvisning gjorde att man dessutom förlorade matchen. Trots förlusten var det ett fall framåt jämfört med tidigare. Laget spelade rakare och visade betydligt mer hjärta. Mot Häcken har man historiskt haft det svårt men det gäller att lägga sig allt sånt bakom sig nu om man ska började klättra i tabellen.

Bortalaget BK Häcken

Häcken har inlett säsongen som förväntat och är strax bakom toppen. Till skillnad från MFF har man fått spelet att fungera truppen ser sammansvetsad och välorginaserad ut. Andreas Alm må inte ha lyckats fullt ut i AIK men i Häcken är pressen inte lika stor. Relationen passar som hand i handske och Häcken kan säkerligen utmana om Europaplatser om man fortsätter som man gjort.

Så här tänker vi:

MFF M Å S T E vinna eftersom allt annat vore osannolikt. I så fall är det mer illa än vad som är befarat och frågan är om ens toppvärvningar i sommar kan ändra på säsongen i så fall. Mot Hammarby såg det väldigt bra ut men spelet i boxen fortsätter vara under all kritik. Något som man säkerligen tränat på i veckan! Vi tror att Malmö vinner matchen till oddset 2,05 hos Redbet.

Vårt speltips: MFF besegrar BK Häcken till oddset 2,05 hos Redbet.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com