Malmö FF vs Brommapojkarna – Speltips Allsvenskan

“Di Blåe” fortsätter guldjakten och tar emot Brommapojkarna på hemmaplan i den 25:e omgången. MFF är klara favoriter men behöver se upp då de hade det tufft i senaste mötet mellan lagen. Nu hoppas fansen på Eleda Stadion att det ska bli en komfortabel seger och tre poäng i jakten på Lennart Johanssons Pokal. För BP är det istället en viktig match i bottenstriden då lagets svaga form gjort att man endast är en poäng ovanför kvalplats. Vem har vad som krävs för att vinna? Tittar vi på oddsen hos svensk betting är MFF klara favoriter.

Datum: 3 oktober 2023
Avspark: 19:10
Arena: Eleda Stadion (Malmö)

Hämta en välkomstbonus hos Expekt och betta på matchen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Malmö FF måste ta tre poäng 

Efter en svag augusti har MFF börjat hitta rätt igen. På de fyra senaste matcherna i Allsvenskan är det endast IFK Göteborg som lyckats ta poäng mot Malmö. I övrigt är det idel segrar där bortavinsten mot Hammarby med 3-1 är den mest imponerande prestationen. Nu återstår det att se om de kan fortsätta på inslagen väg och ta tre poäng mot Brommapojkarna. Allt annat vore ett rejält misslyckande.

BP har en svag form

Inför senaste matchen mot IFK Norrköping hade BP tre raka förluster och efter en stark vår har den svaga sommaren och hösten gjort att laget är indragna i bottenstriden. En poäng är laget över kvalplats men i senaste matchen stod de för en imponerande avslutning. Efter att ha legat under med 0-2 gjorde de två fina mål och kunde ta en poäng, en poäng som kan bli livsviktig.

Blir en målrik match

Malmö har fått upp farten vad gäller målskyttet och BP brukar också vara involverade i målrika matcher. Därför tror vi att det kan bli en målrik match. Därför spelar vi över 3,5 mål till oddset 2,14 hos Expekt.

Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen mellan MFF och BP till oddset 2,14 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en välkomstbonus hos Expekt och betta på matchen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller