Malmö FF vs Degerfors IF – Speltips Allsvenskan

Malmö FF Hugo Larsson speltips inför DegerforsMalmö FF har haft en turbulent vecka med försäljning av Hugo Larsson till ny rekordsumma samtidigt som lagkaptenen Anders Christiansen missar resten av säsongen. Nu gäller det för “Di Blåe” att försöka hitta tillbaka till det spel som tog laget till åtta raka segrar i säsongsinledningen. Men på de två senaste matcherna har det inte blivit någon seger. Och mot Elfsborg senast blev det klar förlust med 0-3. Gästerna Degerfors är klara underdogs men har tre raka utan förlust. De hoppas kunna ställa till med en skräll mot Malmö FF i Allsvenskan.

Datum: 5 juni 2023
Avspark: 19:10
Arena: Eleda Stadion (Malmö)
Domare: A Ladebäck (Sverige)

Hämta en oddsbonus och spela på Allsvenskan hos Betsson

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Malmö FF är klara favoriter

Malmö FF är de som är klara favoriter inför mötet mot Degerfors om vi tittar på oddsen hos svensk betting. Hugo Larsson gör sin sista hemmamatch för Malmö FF innan flytten till Frankfurt. Tränare Rydström har en del att fundera över efter två raka poängtapp. Men om MFF når upp till någorlunda nivå ska det inte vara några problem att ta tre poäng för mesta mästaren.

Degerfors är klara underdogs

Degerfors ligger ovanför kvalstrecket efter fem poäng på de tre senaste matcherna. Segern mot AIK och kryss mot Bajen och Varberg har fått laget att ta tillräckligt med poäng för att ligga ovanför kvalplats. Att de ska ta poäng borta mot MFF i detta läget är det nog ingen som väntar sig. 

MFF bör vinna

Det bör bli en klar seger för Malmö FF som lär vara sugna på revansch efter förlusten mot Elfsborg senast. När de nu spelar på hemmaplan mot ett bottenlag är det svårt att se det gå på något annat håll än MFF-seger. Därför spelar vi Malmö FF som segrare till oddset 1,21 hos Betsson.

Vårt speltips: MFF vinner hemma mot Degerfors till oddset 1,21 hos Betsson. 

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus och spela på Allsvenskan hos Betsson

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller