Malmö FF vs Dudelange – Speltips kval till Europa League

Efter fiaskot mot Zalgiris är det nu dags för Malmö FF att försöka kvala in till Europa League istället. Detta blir Andreas Georgssons första match som interimtränare för laget och enligt oddsen är MFF klara favoriter mot Dudelange från Luxemburg. Allt annat än avancemang till nästa kvalrunda vore ett rejält fiasko för ”Di Blåe”.

Hämta en välkomstbonus hos Bethard och spela på Europakvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Malmö FF är solklara favoriter

Malmö FF är enorma favoriter enligt oddsen och ska inte ha några problem att slå Dudelange. Men samtidigt har spelet i Europa inte imponerat i år. Laget tog sig med nöd och näppe vidare efter första kvalomgången till Champions League mot Vikingur. Därefter blev de nollade två gånger mot Zalgiris från Litauen. Nu återstår det att se om de kan få effekt av sparkningen av Milos Milojevic eller om kräftgången fortsätter.

Dudelange från Luxemburg har blandat i årets kval

Laget från Luxemburg tog sig vidare i ett dubbelmöte mot Tirana från Albanien. De vann båda matcherna med 1-0 respektive 2-1. Mot Pyunik i nästa omgång blev det dock något svårt. Laget vann överraskande borta med 1-0 men på hemmaplan stod man för en total kollaps och förlorade med 1-4. Nu återstår det att se om det kan gå bättre mot Malmö FF.

Malmö FF tar hem detta

Malmö FF är klara favoriter att vinna och även om lagkaptenen Anders Christiansen är avstängd är det inte mycket som tyder för att de skulle tappa igen. Oddsen hos svensk betting målar upp MFF som solklara favoriter. Klarar de inte av en hemmaseger kan vi räkna med fortsatta rubriker. Vi spelar MFF som vinnare till oddset 1,20 hos Bethard.

Vårt speltips: Malmö FF vinner över Dudelange till oddset 1,20 hos Bethard.

Team Oddsgurun

Hämta en välkomstbonus hos Bethard och spela på Europakvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com