Malmö FF vs Eskilstuna – Allsvenskan

Hemmalaget Malmö FF

På pappret ser detta ut som en solklar hemmaseger. Inför matchen och helgen leder dem ligan med 27 inspelade poäng. Dessutom har dem hemmafördel och är extra starka på sin hemmaplan. Malmö FF har vunnit 80% av sina hemmamatcher den här säsongen och tar i snitt 2.4 poäng per match så här långt.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De gör också i snitt 2 mål per match och det är bara två lag som har gjort mer mål än Malmö FF. Som vanligt numera är det veteranen Markus Rosenberg som har varit lagets viktigaste spelare och han har gjort mål i tre matcher av sju möjliga. Det kan finnas spelvärde i att spela på att han gör mål under matchen.

Bortalaget Eskilstuna

Om vi vänder på tabellen och tittar på den uppifrån och ner så ligger Eskilstuna på en förstaplats, det vill säga tvärsist med endast fyra inspelade poäng. Detta skall inte Eskilstuna fokusera på utan koncentrera sig mer på att Malmö FF’s försvarsspel brukar släppa in bollar i mål och snittet för Malmö har varit 1.37 mål per match. Detta är statistik som Eskilstuna skall utnyttja idag. Eskilstuna är trots sin placering till trots inte dåliga på att göra mål och de har gjort mål i 67% av sina matcher.

Så här tänker vi

Självklart tar Malmö FF hem det här men det finns inget spelvärde i det utan istället har vi hittat Vinst för Malmö FF och båda lagen gör mål till oddset 2.90 hos Nordicbet

Vårt speltips: Vinst för Malmö FF och båda lagen gör mål hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com