Malmö FF vs Eskilstuna – Allsvenskan

Hemmalaget Malmö FF

På pappret ser detta ut som en solklar hemmaseger. Inför matchen och helgen leder dem ligan med 27 inspelade poäng. Dessutom har dem hemmafördel och är extra starka på sin hemmaplan. Malmö FF har vunnit 80% av sina hemmamatcher den här säsongen och tar i snitt 2.4 poäng per match så här långt.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De gör också i snitt 2 mål per match och det är bara två lag som har gjort mer mål än Malmö FF. Som vanligt numera är det veteranen Markus Rosenberg som har varit lagets viktigaste spelare och han har gjort mål i tre matcher av sju möjliga. Det kan finnas spelvärde i att spela på att han gör mål under matchen.

Bortalaget Eskilstuna

Om vi vänder på tabellen och tittar på den uppifrån och ner så ligger Eskilstuna på en förstaplats, det vill säga tvärsist med endast fyra inspelade poäng. Detta skall inte Eskilstuna fokusera på utan koncentrera sig mer på att Malmö FF’s försvarsspel brukar släppa in bollar i mål och snittet för Malmö har varit 1.37 mål per match. Detta är statistik som Eskilstuna skall utnyttja idag. Eskilstuna är trots sin placering till trots inte dåliga på att göra mål och de har gjort mål i 67% av sina matcher.

Så här tänker vi

Självklart tar Malmö FF hem det här men det finns inget spelvärde i det utan istället har vi hittat Vinst för Malmö FF och båda lagen gör mål till oddset 2.90 hos Nordicbet

Vårt speltips: Vinst för Malmö FF och båda lagen gör mål hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar