Malmö FF vs FC Braga – Speltips Europa League

Malmö FF har haft en katastrofal säsong men inför torsdagens match mot FC Braga blåser det positiva vindar i Sveriges tredje största stad. Anledningen är att Åge Hareide är tillbaka som interimtränare, norsken som ledde laget till SM-guld och dubbla Champions League-gruppspel 2014 och 2015. Nu återstår det att se om han kan få fart på laget inför den tuffa matchen mot gruppfavoriten Braga.

Datum: 8/9 – 2022
Avspark: 18:45
Spelplats: Stadion i Malmö
Domare: D. Strukan (Kroatien)

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Malmö FF hoppas på en ny härlig Europakväll

Malmö FF i Europa är något vi vant oss vi de senaste åren och nu är det dags igen för ett gruppspel. MFF tog sig vidare till sextondelsfinal när de nådde turneringen 2018 och 2019. Nu har de kvalificerat sig igen. Säsongen har dock inte varit särskilt bra. Sjua i Allsvenskan är inget som imponerar trots Cup-guld och avancemang i Europa. Men frågan är om de kan få ny energi med Åge Hareide som huvudtränare? Det återstår att se om norrmannen kan lyfta laget till samma nivå som när han tog de till Champions League.

Braga är en tuff motståndare

FC Braga har aldrig vunnit på svensk mark i Europa men trenden kan mycket väl brytas. Laget har nämligen inlett säsongen strålande och ligger på andra plats efter fem spelade omgångar med fyra vinster och en oavgjord. Framförallt är det försvaret som sett oerhört starkt ut. Efter 3-3 mot Sporting i premiären har de hållit nollan i fyra raka matcher samtidigt som laget gjort 15 mål framåt.

Blir tufft för Malmö

Malmö FF har fått en tuff lottning och tillsammans med Union Berlin är Braga det tuffaste motståndet. Vi tror att det kan bli en tuff match vilket oddsen visar på. Vi tror inte på många mål och spelar därför under 2,5 mål till oddset 1,98 hos Snabbare.

Vårt speltips: Under 2,5 mål till oddset 1,98 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Upptäck odds på Europa League hos Snabbare med en välkomstbonus

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com