Malmö FF vs FC Drita – Champions League

MFF loggaDags för returmatchen i första omgången av Champions League-kvalet och MFF tar emot FC Drita på Stadion i Malmö. Efter förra årets Europafiasko mot Vardar lyckades Malmö hindra att fiaskot återupprepades utan istället vann man borta mot FC Drita med 3-0. Nu gäller det för MFF att hålla undan mot FC Drita, men det krävs naturligtvis en genomklappning utan dess lika för att FC Drita ska kunna hota.

Hemmalaget Malmö FF

MFF hade en oerhört tung vår, något som ledde till att tränaren Magnus Pehrsson fick sparken. Under sommaruppehållet har Uwe från gamla DDR kommit in och det började riktigt bra med två raka segrar i tävlingsmatcherna. Efter 4-0 borta mot Sirius vann man mot FC Drita med 3-0 i Kosovo. Nu gäller det för MFF att fortsätta plocka poäng och även om det i praktiken redan är avgjort mot FC Drita finns det ingen anledning att slå av på takterna. Laget behöver självförtroende och mål vilket brukar komma vid segrar.

Bortalaget FC Drita

FC Drita överraskade de flesta när man tog sida vidare från förkvalet. Detta trots att man var lägst rankade och dessutom hade tuffast möjligast motstånd mot klubbarna från Andorra och Gibraltar. Detta är första gången Kosovo är med i sammanhanget sedan nationen blev självständig och en erkänd stat. Mot Malmö räckte man dock inte till i första matchen och när det nu är bortaplan som väntar är det svårt att tro att laget ska kunna vända på den här minst sagt prekära situationen laget satt sig i efter hemmamötet.

Så här tänker vi

Malmö ska inte ha några som helst problem att vinna matchen men med så löjligt låga odds som en seger ger innebär att spelvärdet = noll. Istället kör vi mål inför matchen och det känns som det kan bli en hel del mål i matchen då Dritas försvar lämnar en hel del att önska. Vi väljer att spela över 3,5 mål till oddset 1,52 hos Bethard.

Vårt speltips: Över 3,5 mål i matchen mellan MFF och FC Drita till oddset 1,52 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com