Malmö FF vs Hammarby – Allsvenskan

Super-mackanEtt otroligt viktigt möte ligger vid dörren när mesta mästarna Malmö FF tar emot en av säsongens överraskningar på Stadion i Malmö. Hammarby kan nästan säkra europaplatsen vid seger då de i så fall har 8 poängs marginal till MFF med fyra återstående matcher. Vinner Malmö är de bara två poäng ifrån och den sista europaplatsen är inom räckhåll. Förvänta er extra mycket känslor eftersom Hammarby har flertalet gamla spelare från MFF.

Hemmalaget Malmö FF

MFF:s säsong har haft två ansikten. I våras var man ett bottenlag med Magnus Pehrsson, nu är man ett topplag med Uwe Rösler. Östtysken har gjort succé och bland annat tagit laget till Europaspel i Europa League. I allsvenskan har dock formen avtagit något på slutet. De tre senaste matcherna har inte inneburit någon seger utan endast 2 poäng. Nu måste man vinna mot ”Bajen”, annars är den enda vägen ut i Europa genom att vinna Svenska Cupen, något laget inte lyckats med sedan 1989.

Bortalaget Hammarby

Hammarby såg länge ut att vara med i guldstriden men efter att ha tappat formen på hösten har man hamnat hela åtta poäng bakom AIK. Därför blir det svårt för de grönklädda att nå det andra SM-guldet i klubbens historia. Istället får man sikta in sig på att hålla MFF bakom sig genom att i alla fall ta poäng på Stadion, något som är lättare sagt än gjort.

Så här tänker vi

Malmö är revenaschsugna och vet att detta är säsongens viktigaste match. Förlust och europadrömmen är över för nästa säsong, något som varit en tydlig målsättning för klubben. Vi tror dock att man lyckas hålla fokus och kan vinna sin hemmamatch. Vi väljer därför att spela på seger för MFF till oddset 1,71 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Malmö vinner över Hammarby till oddset 1,71 hos Mobilebet.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com