Malmö FF vs IK Sirius – Speltips Allsvenskan

Malmö FF vs IK Sirius - Speltips AllsvenskanEtt skadedrabbat Malmö FF tar emot IK Sirius i återstarten av Allsvenskan. Anton Tinnerholm, Derek Cornelius och långtidsskadade Anders Christiansen missar alla matchen mot Sirius. Det gör också nyförvärven Pontus Jansson, Otto Rosengren och Sebastian Jørgensen som inte är spelklara förrän nästa match mot Mjällby. Dock har Sirius också en lång skadelista med sex spelare borta så MFF har inga ursäkter att inte vinna. Tar de tre poäng som förväntat på Eleda Stadion?

Datum: 1 juli 2023
Avspark: 17:30
Arena: Eleda Stadion

Hämta en oddsbonus hos Betsson och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Malmö FF är klara favoriter

Trots många skador har Henrik Rydström en betydligt bättre elva att formera än vad Sirius har. Det mest intressanta blir att se hur det centrala mittfältet formeras. Vem tar Hugo Larssons plats bredvid Pena? Blir det Lewicki, Siby eller någon annan? MFF har ett betydligt starkare lag om en vecka men bör ha kvalitet nog att vinna mot IK Sirius. I alla fall är de klara favoriter om vi tittar på oddsen.

IK Sirius hoppas kunna skrälla

Uppsala-klubben hade länge det tufft i Allsvenskan men avslutade med tre raka segrar innan uppehållet. Det gör att laget nu ligger på elfte plats i Allsvenskan och har sju poängs marginal ner till negativ kvalplats. Kan de fortsätta med sin fina poängskörd och överraska mot MFF? Det kan bli svårt i säsongens tuffaste bortamatch men i fotboll kan vad som helst hända. 

MFF tar tre poäng

MFF är för starka för att slarva bort tre poäng hemma mot IK Sirius. Det väntar på två på pappret enkla hemmamatcher mot Sirius och Mjällby och med tanke på att det väntar betydligt svårare matcher senare behöver “Di Blåe” vinna kommande två matcher. Vi tror att MFF har vad som krävs och vinner matchen till oddset 1,32 hos Betsson.

Vårt speltips: MFF vinner hemma mot Sirius till oddset 1,32 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller