Malmö FF vs Mjällby AIF – Speltips Allsvenskan

SerieledaMalmö FF vs Mjällby - Speltips Allsvenskanren Malmö FF hoppas på ännu en trepoängare på hemmaplan när Mjällby kommer på besök. Laget har ett tufft spelschema efter matchen mot Mjällby med dubbla bortamatcher i Stockholm mot Djurgården och AIK. Därför är en seger mot Mjällby något som behövs om laget ska fortsätta ha serieledningen intakt. Det är dock inget enkelt motstånd som väntar då Mjällby är svårslagna. Men tittar vi på oddsen hos svensk betting är MFF klara favoriter.

Datum: 9 juli 2023
Avspark: 15:00
Arena: Eleda Stadion (Malmö)
Domare: R Sundell (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Allsvenskan

MFF är solklara favoriter

Malmö FF har gått som tåget under säsongen och är klara favoriter inför mötet mot Mjällby. Med en resultatrad som säger 11-1-1 har MFF serieledningen i Allsvenskan inför söndagens match mot Mjällby. “Di Blåe” är dock bara två poäng före Elfsborg som också går extremt starkt. Tufft spelschema väntar härnäst så MFF behöver tre poäng mot Mjällby.

Mjällby har ingen vidare form

Mjällby inledde säsongen starkt men har sedan tappat formen. Endast två segrar på de tio senaste matcherna gör att de närmar sig den nedre delen av tabellen. Senast tog laget poäng mot topplaget Kalmar men bortaspelet har varit svårt, framförallt har man haft svårt att göra mål mot de bättre lagen. Men samtidigt har Mjällby fått med sig resultat förut nere i Malmö.

Malmö tar hem detta

Malmö FF må ha tappat viktiga spelare som Hugo Larsson och Anders Christiansen. De saknar också Vecchia, Cornelius och med stor sannolikhet Taha Ali. Samtidigt finns det kvalitet i laget så att det räcker och blir över. Vi tror att MFF har vad som krävs för att vinna detta möte. Därför spelar vi Malmö FF som vinnare till oddset 1,31 hos Betsson.

Vårt speltips: Malmö vinner mot Mjällby till odds 1,31 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Allsvenskan