Malmö FF vs MOL Vidi – Champions League

Malmö FF loggaCL-äventyret fortsätter för Malmö FF och som enda svenska lag kvar i Europa är det ”di blåe” som får göra Sverige stolta. Övriga klubbar är som vanligt sämst när det gäller. MFF har vunnit över FC Drita och rumänska Clur för att ta sig hit. Nu väntar ungerska mästaren MOL Vidi i det näst sista hindret innan gruppspelet.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Malmö FF

Stämningen senast mot Cluj var bra men ska man nå samma atmosfär som 14 och 15 krävs det att såväl fans som spelare steppar upp. När man nu börjar hemma krävs det ett bra resultat framåt samtidigt som man absolut inte får släppa in mål bakåt. Vart vi har MOL Vidi är oklart men de måste vara helt okej med tanke på att de slog ut Ludogoretz. MFF har fortfarande inte förlorat under nye tränaren Uwe Rösler och hoppas fortsätta trenden efter matchen mot Vidi. Något stora delar av Sverige också hoppas.

Bortalaget MOL Vidi

De ungerska mästarna vann sin liga i sista omgången på resultat vilket var en stor sensation. Laget började med att vinna över Dudelange innan Ludugorets stod för motståndet. Efter 0-0 borta och 1-0 hemma ställs man nu mot MFF. Klubben har dock mycket historia i Europasammanhang och lagen har faktiskt mötts några gånger tidigare. Nu tror och hoppas vi att det inte blir Champions League 2018/19 iallafall.

Så här tänker vi

Malmö FF är bättre rankade och ska kunna vinna över MOL Vidi, iallafall på hemmaplan. Visst har ungrarna imponerat hittills i kvalet men MFF ska vara nivåer bättre. Lyckas man med detta väntar vinnaren mellan AIK Athen och Celtic. Ett tufft playoff men det är alla lag på den här nivån. Hur som helst väljer vi att spela på seger för Malmö till oddset 1,36 hos Unibet. 

Vårt speltips: Malmö vinner över MOL Vidi till oddset 1,36 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com