Malmö FF vs MOL Vidi – Champions League

Malmö FF loggaCL-äventyret fortsätter för Malmö FF och som enda svenska lag kvar i Europa är det ”di blåe” som får göra Sverige stolta. Övriga klubbar är som vanligt sämst när det gäller. MFF har vunnit över FC Drita och rumänska Clur för att ta sig hit. Nu väntar ungerska mästaren MOL Vidi i det näst sista hindret innan gruppspelet.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Malmö FF

Stämningen senast mot Cluj var bra men ska man nå samma atmosfär som 14 och 15 krävs det att såväl fans som spelare steppar upp. När man nu börjar hemma krävs det ett bra resultat framåt samtidigt som man absolut inte får släppa in mål bakåt. Vart vi har MOL Vidi är oklart men de måste vara helt okej med tanke på att de slog ut Ludogoretz. MFF har fortfarande inte förlorat under nye tränaren Uwe Rösler och hoppas fortsätta trenden efter matchen mot Vidi. Något stora delar av Sverige också hoppas.

Bortalaget MOL Vidi

De ungerska mästarna vann sin liga i sista omgången på resultat vilket var en stor sensation. Laget började med att vinna över Dudelange innan Ludugorets stod för motståndet. Efter 0-0 borta och 1-0 hemma ställs man nu mot MFF. Klubben har dock mycket historia i Europasammanhang och lagen har faktiskt mötts några gånger tidigare. Nu tror och hoppas vi att det inte blir Champions League 2018/19 iallafall.

Så här tänker vi

Malmö FF är bättre rankade och ska kunna vinna över MOL Vidi, iallafall på hemmaplan. Visst har ungrarna imponerat hittills i kvalet men MFF ska vara nivåer bättre. Lyckas man med detta väntar vinnaren mellan AIK Athen och Celtic. Ett tufft playoff men det är alla lag på den här nivån. Hur som helst väljer vi att spela på seger för Malmö till oddset 1,36 hos Unibet. 

Vårt speltips: Malmö vinner över MOL Vidi till oddset 1,36 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com