Malmö FF vs Skövde AIK – Speltips Svenska Cupen

Äntligen är det dags för svensk fotboll att Anders AC Christiansen speltips MFF mot Skövde AIKdra igång tävlingssäsongen. Den regerande cupmästaren Malmö FF ställs mot Skövde AIK och hoppas kunna få en fin start under nye tränaren Henrik Rydström. Skövde AIK ska inte bli några problem för ”Di Blåe” då laget slutade femma i Superettan förra säsongen. Malmö kommer med stor sannolikhet till spel utan Taha Alli som ådragit sig en lättare skada. Kan de damma av Skövde som alla förväntar sig?

Datum: 19 februari 2023
Avspark: 13:00
Arena: Malmö IP (Malmö)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Svenska Cupen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Malmö FF vill få en fin start på säsongen

Med tanke på att Malmö FF slutade sjua förra säsongen är Svenska Cupen enda vägen ut i Europa för MFF. Med ny tränare på plats i form av Henrik Rydström blir det spännande att se om han fått ordning på den kraftigt underpresterande truppen. Mittfältet ser intressant ut med Sergio Pena, Hugo Larsson och AC. Det bör räcka till att avfärda Skövde?

Skövde har haft en tung försäsong

Skövde slutade femma förra säsongen i Superettan vilket var bättre än många trott. Men det kan bli tufft att rå på MFF på bortaplan. Skövde har förlorat sina två senaste träningsmatcher mot Östers IF och FC Trollhättan. Hur länge kan de stå emot på Gamla IP?

MFF tar hem detta

Trots att Henrik Rydström inte haft mer än några månader på sig att få ordning på laget har det sett bättre och bättre ut. Mot Vålerenga i genrepet gjorde ”första elvan” det bra när man vann med 3-0 och AC stod för ett hattrick. Det behövdes för i övrigt har det varit skralt med mål under försäsongen. Vi tror dock att Malmö vinner utan några problem och spelar att MFF vinner båda halvlekarna till oddset 1,62 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Malmö FF vinner bägge halvlekar till oddset 1,62 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Svenska Cupen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller