Malmö FF vs Union Berlin – Speltips Europa League

Malmö FF tar emot Union Berlin och måste vinna för att bryta den negativa trend som innebär att laget står på noll poäng efter två omgångar. Då är det kanske inte så glädjande att det är serieledaren i Bundesliga som kommer på besök. Men MFF måste ta tre poäng om hoppet ska leva om slutspel för ”Di Blåe”. Räkna med bra stämning på Eleda Stadion när tusentals tyskar vallfärdas till Malmö.

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Malmö FF har noll poäng i Europa

MFF har inte imponerat i Europas gruppspel på senare tid. Faktum är att de 10 senaste matcherna har inneburit 1 oavgjord och 9 förluster. I Europa League har det blivit noll poäng efter två matcher. Senast mot Royale Union tappade laget ledningen två gånger om och förlorade med 2-3. I matchen hemma mot Bajen senast lyckades MFF inte göra mål och såg direkt svaga ut i en match som slutade 0-0.

Union Berlin leder Bundesliga

Union Berlin må stå på noll poäng i Europa League efter två matcher men trots förlusten senast mot Frankfurt leder laget Bundesliga efter åtta spelade omgångar. Det förväntas vara ett stort antal följare som kommer från Berlin så räkna med bra tryck på läktarna. Union Berlin är klara favoriter om vi tittar till oddsen hos svensk betting. Men de måste få till en bättre prestation än vid de två tidigare matcherna.

Räkna med en målsnål tillställning

Vi tror inte det kommer att bli många mål i matchen. Malmö har inget flyt i offensiven för tillfället vilket vi sett i Allsvenskan och Union Berlin gjorde heller inte mål i sin förra match. Därför spelar vi under 2,5 mål till oddset 1,79 hos Casumo.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Malmö och Union Berlin till oddset 1,79 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller