Malmö FF vs Vardar – Champions League kval

Hemmalaget Malmö FF

Inget av lagen spelade i förra veckans kvalrunda utan dagens match är premiär för båda. Malmö FF som befinner sig i mitten av säsongen i den inhemska ligan har ett stort övertag i form och matchtempo jämfört med Vardar som inte har spelat sedan maj månad. Malmö har spelat mycket bra och är i en stark form med segrar i samtliga av de senaste fyra matcherna.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Återigen är det Malmö FF som leder ligan och utan andra argument också varit det i särklass bästa laget i år fram till nu. Det är inte bara en lagdel som fungerar utan laget är bra sett ur alla synvinklar. De har snittat 1.71 mål per match vilket är näst bäst i hela Allsvenskan och de har också det tredje bästa försvaret med endast 0.86 insläppta mål i snitt.

Bortalaget Vardar

Ingen kan förvänta sig att Vardar som har vilat i tre månader skall spela fantastisk fotboll denna första match för laget. De kommer säkert att premiera försiktighet och försvarsspelet tills de känner att dem är i form. I den andra omgången kan vi förvänta oss mer både sett till form men också när det kommer till lagets hemmafans som är minst sagt fanatiska.

Så här tänker vi

I den här matchen tror vi att Malmös form och Vardars vila gör att Malmö kommer att segla ifrån dem ganska enkelt. Vi väljer att spela Malmö vinst och Vardar noll mål till oddset 2.10 hos Nordicbet

Vårt speltips: Malmö vinst och Vardar noll mål till oddset 2.10 hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com