Malmö FF vs Vardar – Champions League kval

Hemmalaget Malmö FF

Inget av lagen spelade i förra veckans kvalrunda utan dagens match är premiär för båda. Malmö FF som befinner sig i mitten av säsongen i den inhemska ligan har ett stort övertag i form och matchtempo jämfört med Vardar som inte har spelat sedan maj månad. Malmö har spelat mycket bra och är i en stark form med segrar i samtliga av de senaste fyra matcherna.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Återigen är det Malmö FF som leder ligan och utan andra argument också varit det i särklass bästa laget i år fram till nu. Det är inte bara en lagdel som fungerar utan laget är bra sett ur alla synvinklar. De har snittat 1.71 mål per match vilket är näst bäst i hela Allsvenskan och de har också det tredje bästa försvaret med endast 0.86 insläppta mål i snitt.

Bortalaget Vardar

Ingen kan förvänta sig att Vardar som har vilat i tre månader skall spela fantastisk fotboll denna första match för laget. De kommer säkert att premiera försiktighet och försvarsspelet tills de känner att dem är i form. I den andra omgången kan vi förvänta oss mer både sett till form men också när det kommer till lagets hemmafans som är minst sagt fanatiska.

Så här tänker vi

I den här matchen tror vi att Malmös form och Vardars vila gör att Malmö kommer att segla ifrån dem ganska enkelt. Vi väljer att spela Malmö vinst och Vardar noll mål till oddset 2.10 hos Nordicbet

Vårt speltips: Malmö vinst och Vardar noll mål till oddset 2.10 hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar