Malmö FF vs Vikingur Reykjavik – Speltips Champions League

Det är dags för Malmö FF att inleda årets äventyr i Europa och först ut i första kvalomgången är isländska Vikingur. MFF drog på förhand den lättaste av lotter när man fick vinnaren från förkvalet. Samtidigt är formen för ”Di Blåe” inte något vidare med förlust mot bottenlaget GIF Sundsvall senast. Frågan är om laget är revanschlystna inför mötet med Vikingur? Allt annat än seger vore ett rejält fiasko för MFF som siktar på gruppspel i Europa i höst.

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på kvalet till Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

MFF är klara favoriter

Malmö FF må ha fallit tungt mot Giffarna senast men Milojevic valde också att rotera mycket och vila nyckelspelare. Nu har man nästan alla spelare tillbaka och allt annat än seger vore en rejäl överraskning. Oddsen hos experter inom svensk betting visar på stort favoritskap för hemmalaget. Det här ska MFF inte kunna tappa oavsett hur svag formen är.

Vikingur fick kämpa för att ta sig vidare

De isländska mästarna spelade alltså förkvalet för att ta sig vidare till första kvalomgången. Men det satt långt inne. Visserligen seger mot Levadia i första omgången men i finalen mot Inter Escaldes satt det långt inne. Vikingur var klara favoriter men lyckades endast vinna med uddamålet. Därför vore det förvånande om de kunde hota MFF på Stadion.

MFF behöver ett bra resultat

För att det ska bli någorlunda harmoni i Malmö behöver de få med sig ett bra resultat inför returmötet. Sådana här dubbelmöten kan bli onödigt spännande om favoriten inte avgör i första mötet. För MFF gäller det att döda matchen i första mötet så att Vikingur inte har något hopp inför returmötet i kvalet till Champions League. Med tanke på fiaskot i fredags mot Sundsvall tror vi Malmö kommer steppa upp och göra jobbet. Därför spelar vi MFF som segrare till oddset 1,20 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Malmö vinner till oddset 1,20 hos LeoVegas

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på kvalet till Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com