Malmö FF vs Vikingur Reykjavik – Speltips Champions League

Det är dags för Malmö FF att inleda årets äventyr i Europa och först ut i första kvalomgången är isländska Vikingur. MFF drog på förhand den lättaste av lotter när man fick vinnaren från förkvalet. Samtidigt är formen för ”Di Blåe” inte något vidare med förlust mot bottenlaget GIF Sundsvall senast. Frågan är om laget är revanschlystna inför mötet med Vikingur? Allt annat än seger vore ett rejält fiasko för MFF som siktar på gruppspel i Europa i höst.

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på kvalet till Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

MFF är klara favoriter

Malmö FF må ha fallit tungt mot Giffarna senast men Milojevic valde också att rotera mycket och vila nyckelspelare. Nu har man nästan alla spelare tillbaka och allt annat än seger vore en rejäl överraskning. Oddsen hos experter inom svensk betting visar på stort favoritskap för hemmalaget. Det här ska MFF inte kunna tappa oavsett hur svag formen är.

Vikingur fick kämpa för att ta sig vidare

De isländska mästarna spelade alltså förkvalet för att ta sig vidare till första kvalomgången. Men det satt långt inne. Visserligen seger mot Levadia i första omgången men i finalen mot Inter Escaldes satt det långt inne. Vikingur var klara favoriter men lyckades endast vinna med uddamålet. Därför vore det förvånande om de kunde hota MFF på Stadion.

MFF behöver ett bra resultat

För att det ska bli någorlunda harmoni i Malmö behöver de få med sig ett bra resultat inför returmötet. Sådana här dubbelmöten kan bli onödigt spännande om favoriten inte avgör i första mötet. För MFF gäller det att döda matchen i första mötet så att Vikingur inte har något hopp inför returmötet i kvalet till Champions League. Med tanke på fiaskot i fredags mot Sundsvall tror vi Malmö kommer steppa upp och göra jobbet. Därför spelar vi MFF som segrare till oddset 1,20 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Malmö vinner till oddset 1,20 hos LeoVegas

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på kvalet till Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller