Malmö Redhawks vs Brynäs IF – Speltips SHL-kval

Malmö RedhaMalmö Redhawks speltips SHL mot Brynäswks vann det första mötet i det ångestfyllda kvalmötet om att få stanna kvar i SHL. Brynäs hoppas nu kunna vända den negativa trenden och ta en bortaseger de också men oddsen hos svensk betting talar för att Malmö vinner det viktiga mötet. Oavsett vilket lär det bli en intressant drabbning på Malmö Arena där Brynäs har rejäl press på sig. Skulle de förlora ligger de under med 0-2 i matchen vilket kan bli tufft att vända. Det lär hur som helst bli en rafflande duell nere i Skåne.

Datum: 16 mars 2023
Nedsläpp: 19:30
Arena: Malmö Arena (Malmö)

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Malmö är favoriter enligt oddsen

Malmö Redhawks må ha kommit sist i SHL men deras avslutning på säsongen var det inget fel på. Sex raka segrar i bjöd skåningarna på som fortsatte sin fina svit i Gävle under tisdagen. Det blev en riktigt tung seger mot Brynäs i första mötet där Malmö vann med 5-2. Bäst var Händemark som gjorde två mål precis som Wernblom. Har de vad som krävs för en ännu en seger och att hålla sig kvar i SHL?

Brynäs har pressen på sig

Med fotbollslaget i Superettan har staden Gävle inte mycket sportsligt att se fram emot om Brynäs åker ur. Klarar de av att vända den negativa trend de hamnat i? De avslutade säsongen med fyra förluster på fem matcher. På de tre senaste matcherna har laget släppt in 14 mål vilket är extremt dåligt. 

Malmö Redhawks vinner mötet

Med tanke på den form som Malmö Redhawks visar är det inte mycket som talar för att de skulle tappa detta. De har sett fina ut och har sju raka segrar. Vi tror att de är tillräckligt starka för att vinna mot Brynäs också. Därför spelar vi de som segrare till oddset 2,10 hos Betsafe.

Vårt speltips: Malmö Redhawks vinner mot Brynäs till oddset 2,10 hos Betsafe.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller