Malmö Redhawks vs Frölunda – SHL

Dags för fjärde matchen i kvartsfinalserien mellan MIF Redhawks och Frölunda. Efter en fin start av MIF med seger i första matchen har göteborgarna kommit tillbaka starkt och tagit två raka segrar. Nu behöver Redhawks vinna för att inte Frölunda ska få ett drömläge med tre matchbollar. Kan fansen på Sveriges modernaste hockeyarena lyfta fram sitt lag till seger eller kommer Frölunda Indians koppla ett järngrepp om semifinalplatsen?

Hemmalaget Malmö Redhawks:

Redhawks hade en fin inledning på säsongen men sedan gick det utför. Laget hittade dock tillbaka till formen och till slut blev det en sjätteplats i grundserien. Laget har haft otur med skador och personliga problem för vissa spelare. Till slut blev det endå en placering bland de sex bästa vilket innebar en direktplats till kvartsfinalen. Nu måste man vinna för att inte låta Frölunda få 3 raka segrar och mer än ena benet i semfinalen.

Hämta din bonus på upp till 2000 kronor hos Mybet

Bortalaget Frölunda Indians:

Göteborgslaget har haft en bra säsong och lyckades ta tredjeplaceringen i SHL när grundserien avslutas efter 52 omgångar. Detta trots en ganska svag målskillnad. I första kvartsfinalen var fansen på Scandinavium oroliga då det blev förlust mot skåningarna. Därefter tog man en viktigt 5-4 seger borta i andra matchen innan man avfärdade MIF ännu en gång på hemmais när man vann med 2-1. Efter tre jämna matcher satsar nu laget på att koppla ett järngrepp om matchserien.

Så här tänker vi:

Redhawks har kniven på strupen även om det fortfarande i teorin finns möjlighet till semifinalspel vid förlust. Laget har inte haft marginalerna på sin sida och det har blivit två uddamålsförluster i rad för Malmöklubben. Nu måste man gå för seger och vi tror att laget lyckas och utjämnar till 2-2 i matcher. Vi väljer därför att spela på seger till Redhawks till oddset 2,35 hos Mybet.

Vårt speltips: MIF Redhawks vinner mot Frölunda Indians till oddset 2,35 hos Mybet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com