Malmö Redhawks vs Västra Frölunda – SHL Kvartsfinal

mif glad jublarFrån uträknade till matchboll. Efter två raka segrar är det helt plötsligt rödhökarna som har ena benet i semifinalen. Detta efter att först vunnit match fyra på hemmaplan. Därefter åkte MIF till göteborg och stod för en hundraprocentig försvarsinsats med målvakten Gunnarsson i spetsen. Slutresultat skrevs till 4-0 och nu leder Malmöklubben med 3-2 i matcher. Seger under torsdagen innebär semifinalspel, vilket skulle vara en rejäl skräll.

Hämta din oddsbonus på 50% upp till 2000 kronor hos 10 bet

Hemmalaget Malmö:

Trots en turbulent säsong med skador och individuella problem tog MIF vidare till slutspel. När man lottades mot serietrean Västra Frölunda var det inte många som trodde att man skulle lyckas ta sig vidare. Efter en briljant försvarsinsats i Skandinavium senast lyckades Frölunda inte få hål på storspelande målvakten Gunnarsson. Den före detta pantermålvakten var tänkt som reserv men då Alsenfelt haft sjukdomsproblem fick Gunnarsson hoppa in, något laget knappast ångrar i nuläget. Nu kan laget fylla Malmö Arena och ta sig vidare på Frölundas bekostnad.

Bortalaget Västra Frölunda:

Med Joel Lundqvist och supertalangen Rasmus Dahlin finns där både talang och rutin i klubben. Efter en tredje plats i grundserien trodde många att laget inte skulle ha några som helst problem att gå vidare till semifinal när det stod klart att Malmö var motståndet. Efter fem matcher spelade är laget i rejäl brygga och en seger under torsdagen är ett måste om Frölundas säsong inte redan ska vara över. Ska man lyckas med seger på bortais gäller det att få hål på målvakten – något man inte lyckades med senast trots rejäl press.

Så här tänker vi:

Det är Malmös år i år. Redhawks vill mera än Frölunda och det är det som brukar avgöra en slutspelsserie. Vi tror att MIF lyfts av ett kokande Malmö Arena och spelar att Redhawks vinner till oddset 2,45 hos 10bet.

Vårt speltips: Malmö Redhawks besegrar Frölunda till oddset 2,45 hos 10bet. 

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com