Malmö Redhawks vs Västra Frölunda – SHL Kvartsfinal

mif glad jublarFrån uträknade till matchboll. Efter två raka segrar är det helt plötsligt rödhökarna som har ena benet i semifinalen. Detta efter att först vunnit match fyra på hemmaplan. Därefter åkte MIF till göteborg och stod för en hundraprocentig försvarsinsats med målvakten Gunnarsson i spetsen. Slutresultat skrevs till 4-0 och nu leder Malmöklubben med 3-2 i matcher. Seger under torsdagen innebär semifinalspel, vilket skulle vara en rejäl skräll.

Hämta din oddsbonus på 50% upp till 2000 kronor hos 10 bet

Hemmalaget Malmö:

Trots en turbulent säsong med skador och individuella problem tog MIF vidare till slutspel. När man lottades mot serietrean Västra Frölunda var det inte många som trodde att man skulle lyckas ta sig vidare. Efter en briljant försvarsinsats i Skandinavium senast lyckades Frölunda inte få hål på storspelande målvakten Gunnarsson. Den före detta pantermålvakten var tänkt som reserv men då Alsenfelt haft sjukdomsproblem fick Gunnarsson hoppa in, något laget knappast ångrar i nuläget. Nu kan laget fylla Malmö Arena och ta sig vidare på Frölundas bekostnad.

Bortalaget Västra Frölunda:

Med Joel Lundqvist och supertalangen Rasmus Dahlin finns där både talang och rutin i klubben. Efter en tredje plats i grundserien trodde många att laget inte skulle ha några som helst problem att gå vidare till semifinal när det stod klart att Malmö var motståndet. Efter fem matcher spelade är laget i rejäl brygga och en seger under torsdagen är ett måste om Frölundas säsong inte redan ska vara över. Ska man lyckas med seger på bortais gäller det att få hål på målvakten – något man inte lyckades med senast trots rejäl press.

Så här tänker vi:

Det är Malmös år i år. Redhawks vill mera än Frölunda och det är det som brukar avgöra en slutspelsserie. Vi tror att MIF lyfts av ett kokande Malmö Arena och spelar att Redhawks vinner till oddset 2,45 hos 10bet.

Vårt speltips: Malmö Redhawks besegrar Frölunda till oddset 2,45 hos 10bet. 

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com