Malta vs England – Speltips EM-kvalet

Malta vs England- Speltips EM-kvalet“Three Lions” åker till deras forna koloni när Malta väntar i VM-kvalet. Det engelska landslaget är extrema favoriter enligt oddsen hos svensk betting. Allt annat än seger vore en rejäl överraskning. Malta har visserligen utvecklats de senaste åren och tog en tung seger borta mot Luxemburg i en träningsmatch. Men att de ska kunna hota England känns osannolikt. Framförallt med tanke på att England inlett kvalet starkt med segrar mot Italien och Ukraina. 

Datum: 16 juni 2023
Avspark: 20:45
Arena: Ta’Qali National Stadium (Ta’ Qali)
Domare: I Pajac (Kroatien)

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på EM-kvalet 2024

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Malta vill överraska

Maltas tränare Michele Marcolini tror att Malta har en chans att stå för en överraskning. Det vore mer än en överraskning om de tog poäng mot England. Malta har visserligen förlorat med uddamålet mot Nordmakedonien och gav Italien en match även om de föll med 0-2. Nu väntar lika svårt motstånd när England kommer på besök. Frågan är vad Malta har att ta fram mot ett oerhört starkt motstånd.

England har inlett kvalet starkt

England har spelat bra i kvalet då de inledde med en tung bortaseger mot Italien med 2-1. Därefter vann de planenligt mot Ukraina med 2-0. Nu är frågan om de kan ta tre komfortabla poäng borta mot Malta. Allting talar för det då oddsen visar 1,04 på seger för britterna. Med massor av stjärnor från Premier League och ett ungt samt hungrigt lag lär de lösa detta utan problem.

Blir det många mål?

Med tanke på att oddsen på seger för England är så extremt dåliga finns det ingen anledning att spela en rak bortaseger. Dock är Malta jobbiga att möta och de har hållit nere siffrorna i de två första omgångarna. Nu tror vi att det kan bli färre mål än många tror. Därför spelar vi under 4,5 mål till oddset 1,53 hos Betsafe.

Vårt speltips: Under 4,5 mål i EM-kvalmatchen mellan Malta och England till oddset 1,53 hos Betsafe.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på EM-kvalet 2024

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller