Manchester City – Liverpool – Speltips FA-cupens semifinal

Det väntar ett minst sagt spännande möte på Wembley under lördagen. Manchester City och Liverpool drabbar samman för andra gången på en vecka samtidigt som lagen också tagit sig vidare till semifinal i FA-cupen. Nu är frågan vem av lagen som får sin dröm i kras? Blir det Liverpool som tappar drömmen en kvadrupel eller City som misslyckas att vinna trippeln?

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på FA-cupen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Manchester City visade klass mot Atletico Madrid

Manchester City visade att det går att vinna fotbollsmatcher på många sätt mot Atletico Madrid. De tog sig vidare rättvist och är nu i semifinal i Champions League. Dessutom leder laget Premier League och är en match ifrån att spela final i FA-cupen. Har de vad som krävs för att vinna mot Liverpool? Förra veckan slutade mötet med 2-2.

Liverpool hoppas på en kvadrupel

Liverpool har faktiskt chansen att vinna en kvadrupel. De har redan vunnit EFL Cup och är i semifinal i Champions League. De är dessutom bara två poäng bakom Man City i Premier League. Klarar de att nå final i FA-cupen också? Det blir tufft då det är City som står för motståndet.

Det blir en jämn match

Svenska bettingsidor håller City som knappa favoriter men det är inte med stor marginal. Trots fördel av hemmaplan senast lyckades City inte få mer än oavgjort. Nu är frågan om de har vad som krävs för att damma av Liverpool på Wembley. Vi tror att de är tillräckligt bra för att nå finalen i FA-cupen. De har ett lag som är oerhört svårslaget och därför spelar vi Manchester City som vinnare mot Liverpool till oddset 2,60 hos Betsafe.

Vårt speltips: Manchester City vinner mot Liverpool till oddset 2,60 hos Betsafe.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus på Betsafe och få fina odds på FA-cupen

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com