Manchester City – Liverpool – Speltips FA-cupens semifinal

Det väntar ett minst sagt spännande möte på Wembley under lördagen. Manchester City och Liverpool drabbar samman för andra gången på en vecka samtidigt som lagen också tagit sig vidare till semifinal i FA-cupen. Nu är frågan vem av lagen som får sin dröm i kras? Blir det Liverpool som tappar drömmen en kvadrupel eller City som misslyckas att vinna trippeln?

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på FA-cupen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Manchester City visade klass mot Atletico Madrid

Manchester City visade att det går att vinna fotbollsmatcher på många sätt mot Atletico Madrid. De tog sig vidare rättvist och är nu i semifinal i Champions League. Dessutom leder laget Premier League och är en match ifrån att spela final i FA-cupen. Har de vad som krävs för att vinna mot Liverpool? Förra veckan slutade mötet med 2-2.

Liverpool hoppas på en kvadrupel

Liverpool har faktiskt chansen att vinna en kvadrupel. De har redan vunnit EFL Cup och är i semifinal i Champions League. De är dessutom bara två poäng bakom Man City i Premier League. Klarar de att nå final i FA-cupen också? Det blir tufft då det är City som står för motståndet.

Det blir en jämn match

Svenska bettingsidor håller City som knappa favoriter men det är inte med stor marginal. Trots fördel av hemmaplan senast lyckades City inte få mer än oavgjort. Nu är frågan om de har vad som krävs för att damma av Liverpool på Wembley. Vi tror att de är tillräckligt bra för att nå finalen i FA-cupen. De har ett lag som är oerhört svårslaget och därför spelar vi Manchester City som vinnare mot Liverpool till oddset 2,60 hos Betsafe.

Vårt speltips: Manchester City vinner mot Liverpool till oddset 2,60 hos Betsafe.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus på Betsafe och få fina odds på FA-cupen