Manchester City vs Borussia Mönchengladbach – Champions League

Hemmalaget Manchester City

manchester-city-vs-borussia-monchengladbachLaget är inte bara i blixtrande bra form utan man spelar också en mycket attraktiv fotboll och man hårt arbetande spelare parat med den nya intensiva tränaren Pep Guardiola.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I helgen mötte man rivalerna Manchester United i ett hett derby. Lite turliga domslut där en solklar kapning av Rooney från målvakten i målområdet som borde varit rött kort och straff gjorde att man till slut vann rättvist med 2-1. Matchen vanns dessutom utan deras stora målskytt Sergio Kun Aguero som är tillbaka idag, tisdag. Kun Aguero som redan har gjort hattrick i årets Champions League och som har gjort totalt 6 mål på fyra matcher.

Bortalaget  Borussia Mönchengladbach

Även Borussia Mönchengladbach har spelat riktigt bra i de inledande matcherna. Men man åkte på en torsk i Lördags när man förlorade mot Freiburg med 3-1. Det avslutade en fem matcher lång segersvit. Man slog ut Young Boys i Champions League kvalet med totalt 9-2 och man har slagit Bayer Leverkusen med 2-1.

Men under transferfönstret förlorade man Granit Xhaka och det har gjort laget lite sämre på försvarssidan vilket har visat sig genom att man har släppt in mål i alla matcher utom 1.

Så här tänker vi

Vi tror på en fartfylld match med mycket målchanser och spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.7 hos betsson

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar