Manchester City vs Borussia Mönchengladbach – Champions League

Hemmalaget Manchester City

manchester-city-vs-borussia-monchengladbachLaget är inte bara i blixtrande bra form utan man spelar också en mycket attraktiv fotboll och man hårt arbetande spelare parat med den nya intensiva tränaren Pep Guardiola.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I helgen mötte man rivalerna Manchester United i ett hett derby. Lite turliga domslut där en solklar kapning av Rooney från målvakten i målområdet som borde varit rött kort och straff gjorde att man till slut vann rättvist med 2-1. Matchen vanns dessutom utan deras stora målskytt Sergio Kun Aguero som är tillbaka idag, tisdag. Kun Aguero som redan har gjort hattrick i årets Champions League och som har gjort totalt 6 mål på fyra matcher.

Bortalaget  Borussia Mönchengladbach

Även Borussia Mönchengladbach har spelat riktigt bra i de inledande matcherna. Men man åkte på en torsk i Lördags när man förlorade mot Freiburg med 3-1. Det avslutade en fem matcher lång segersvit. Man slog ut Young Boys i Champions League kvalet med totalt 9-2 och man har slagit Bayer Leverkusen med 2-1.

Men under transferfönstret förlorade man Granit Xhaka och det har gjort laget lite sämre på försvarssidan vilket har visat sig genom att man har släppt in mål i alla matcher utom 1.

Så här tänker vi

Vi tror på en fartfylld match med mycket målchanser och spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.7 hos betsson

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com