Manchester City vs Burnley – Speltips FA-cup Kvartsfinal

Manchester City ärManchester City speltips FA-cupen Burnley klara favoriter inför mötet mot Burnley i FA-cupens kvartsfinal. Oddsen visar på att det blir en komfortabel seger för hemmalaget som körde över Leipzig med 7-0 i veckans Champions League. City har sju segrar och två oavgjorda på de nio senaste matcherna. Kan de fortsätta sin segersvit och vinna mot Burnley också?

Datum: 18 mars 2023
Avspark: 18:45
Arena: Etihad Stadium (Manchester)
Domare: J Brooks (England)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på FA-cupen

Manchester City är enorma favoriter

Manchester City är klara favoriter att vinna FA-cupen och framförallt kvartsfinalen mot Wembley. Laget har imponerat de senaste veckorna med fem raka segrar och avancemang i såväl Champions League som FA-cupen. Mycket tyder på att de kommer att ta sig förbi Burnley också utan några större problem. Med fördel av hemmaplan och ett bra självförtroende är det svårt att se det gå på något annat sätt.

Burnley hoppas kunnas skrälla

Burnley leder visserligen Championship efter endast två förluster på 37 matcher vilket är oerhört imponerande i Championship. De har dock haft en ganska komfortabel väg till kvartsfinalen med Bournemouth, Ipswich och Fleetwood som motståndare. Nu väntar självaste Man City vilket är en helt annan grej. Det vore en oerhört imponerande bedrift om de lyckades hota City. 

City leker hem matchen

Oddsen på svensk betting talar tydligt för att Man City tar sig vidare enkelt. Vi tror också att de lyckas med detta utan några större problem. De har ett oerhört skickligt lag och en Haaland i målform. Allting tyder därför på att det blir Man City som också vinner matchen komfortabelt. Därför spelar vi Man City som segrare till oddset 1,18 hos Betsson. 

Vårt speltips: Manchester City vinner mot Burnley till oddset 1,18 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på FA-cupen