Manchester City vs Chelsea – Premier League

Hemmalaget Manchester City

manchester-city-vs-chelseaSakta börjar Manchester City komma tillbaka till den fina form man var i början av säsongen men lite av kvalitén har gått ner på spelet. Man hade till exempel problem mot Burnley förra helgen när man under ett skede av matchen låg under men till lyckades man vinna med 2-1.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Formen är fyra vinster och två oavgjorda de senaste sex matcherna men det finns stora varningssignaler på om de ska kunna ro hem ligatiteln det här året. Man har förlorat mot lag som Middlesbrough och Borrusia Mönchengladbach.

Bortalaget Chelsea

Chelseas stjärnanfallare lyckades inte hitta nätet i förra matchen men du är dum om du räknar bort Diego Costas och Eden Hazards chanser till att göra mål. De har tillsammans gjort 17 mål i Premier League och Diego Costa har gjort sex av dom på bortaplan.

Trots att Diego Costa och Eden Hazard misslyckades med att göra mål i förra matchen kunde man vinna mot de hittills oslagbara Tottenham med 2-1. Formen är nu sju vinster och en förlust på de senaste sju matcherna.

Så här tänker vi

Vi tror att bortaformen för Chelsea är bättre än Manchester Citys hemmaform och vi spelar Vinst för Chelsea till oddset 2.20 hos comeon

Vårt speltips: Vinst för Chelsea hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar