Manchester City vs Chelsea – Premier League

Hemmalaget Manchester City

manchester-city-vs-chelseaSakta börjar Manchester City komma tillbaka till den fina form man var i början av säsongen men lite av kvalitén har gått ner på spelet. Man hade till exempel problem mot Burnley förra helgen när man under ett skede av matchen låg under men till lyckades man vinna med 2-1.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Formen är fyra vinster och två oavgjorda de senaste sex matcherna men det finns stora varningssignaler på om de ska kunna ro hem ligatiteln det här året. Man har förlorat mot lag som Middlesbrough och Borrusia Mönchengladbach.

Bortalaget Chelsea

Chelseas stjärnanfallare lyckades inte hitta nätet i förra matchen men du är dum om du räknar bort Diego Costas och Eden Hazards chanser till att göra mål. De har tillsammans gjort 17 mål i Premier League och Diego Costa har gjort sex av dom på bortaplan.

Trots att Diego Costa och Eden Hazard misslyckades med att göra mål i förra matchen kunde man vinna mot de hittills oslagbara Tottenham med 2-1. Formen är nu sju vinster och en förlust på de senaste sju matcherna.

Så här tänker vi

Vi tror att bortaformen för Chelsea är bättre än Manchester Citys hemmaform och vi spelar Vinst för Chelsea till oddset 2.20 hos comeon

Vårt speltips: Vinst för Chelsea hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com