Manchester City vs Chelsea – Speltips FA-cupen

Man City Chelsea Pep GuardiolaDet är dags för andra mötet mellan Manchester City och Chelsea denna veckan och det ser ut att kunna bli ett riktigt intressant möte när Chelsea söker revansch efter den tunga förlusten senast. Skulle Chelsea åka ur FA-cupen ser det mörkt ut för klubben denna säsongen då ligatiteln redan är körd samtidigt som laget också är utslagna ur EFL Cup. City däremot trummar på på alla fronter och siktar säkerligen på att vinna FA-cupen denna säsongen. Har de vad som krävs för att vinna mot Chelsea igen?

Datum:  8 januari 2023
Avspark: 17:30
Arena: Etihad Stadium (Manchester)
Domare: R Jones (England)

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Premier League

 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Manchester City hoppas fortsätta framåt

Manchester City ser ut att kunna slåss på många fronter denna säsong. Men då krävs det att de tar sig vidare från FA-cupmötet mot Chelsea. För även om de vann senast och är favoriter är det en tuff match som väntar. Manchester City har spelat fyra matcher sedan uppehållet och vunnit mot Chelsea, Leeds och Liverpool men fick bara 1-1 mot Everton.

Graham Potter behöver en framgång

Övergången till Chelsea har inte blivit vad Graham Potter hoppats på. Tung förlust senast mot Man City i Premier League och innan dess 1-1 mot Nottingham. Därmed är det inget formstarkt lag som åker till Etihad. Chelsea har 1 vinst på sina sju senaste tävlingsmatcher. Frågan är om de kan bryta den negativa trenden?

Chelsea hoppas kunna bryta trenden

Chelsea har inte visat någon fin form men en seger borta mot City i FA-cupen skulle givetvis vara något extra. Frågan är om laget har vad som krävs mot ett formstarkt City? Oddsen hos svensk betting talar helt klart för City. Vi tror också hemmalaget vinner. Därför spelar vi Manchester City som segrare till oddset 1,30 hos Casumo.

Vårt speltips: Manchester City vinner mot Chelsea till oddset 1,30 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Premier League

 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller