Manchester City vs Crystal Palace – Premier League

Hemmalaget Manchester City

Manchester City misslyckades med att skapa utrymme mot Manchester United som jagar dem på platsen precis under i tabellen. Manchester City lyckades bara få till ett oavgjort resultat mot det nedflyttningsdrabbade laget Middlesbrough och den matchen slutade 2-2.  Därför är läget oförändrat och Manchester City har fortfarande en poäng tillgodo mot lokalrivalerna Manchester United.

2-2 resultat mot Middlesbrough är inte första gången i år de misslyckas med att knyta till säcken och vinna matchen. Manchester City har bara vunnit två av deras nio senaste matcher från alla de tävlingar de har deltagit it. Detta har gjort att man har åkt ur både FA Cupen och Champions League.

Bortalaget Crystal Palace

Crystal Palace får säkert en självförtroende boost av att veta om att värdarna inte är i form. Crystal Palace som själva förlorade den senaste matchen som var på hemmaplan mot Burnley. Trots den förlusten är man ändå hela sex poäng från nedflyttningsplatserna mycket tack vare en fin avslutning på säsongen.

Crystal Palace har vunnit sex matcher, spelat en oavgjord och förlorat tre av deras senaste tio matcher och nu ser man ut att faktiskt få spela en säsong till i Premier League.

Så här tänker vi

Manchester City krisar lite nu i slutfasen av säsongen och det nyttjar vi genom att spela Crystal Palace +2 mål till oddset 1.80 hos Redbet

Vårt speltips: Crystal Palace +2 mål till hos Redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com