Manchester City vs Crystal Palace – Premier League

Hemmalaget Manchester City

Manchester City misslyckades med att skapa utrymme mot Manchester United som jagar dem på platsen precis under i tabellen. Manchester City lyckades bara få till ett oavgjort resultat mot det nedflyttningsdrabbade laget Middlesbrough och den matchen slutade 2-2.  Därför är läget oförändrat och Manchester City har fortfarande en poäng tillgodo mot lokalrivalerna Manchester United.

2-2 resultat mot Middlesbrough är inte första gången i år de misslyckas med att knyta till säcken och vinna matchen. Manchester City har bara vunnit två av deras nio senaste matcher från alla de tävlingar de har deltagit it. Detta har gjort att man har åkt ur både FA Cupen och Champions League.

Bortalaget Crystal Palace

Crystal Palace får säkert en självförtroende boost av att veta om att värdarna inte är i form. Crystal Palace som själva förlorade den senaste matchen som var på hemmaplan mot Burnley. Trots den förlusten är man ändå hela sex poäng från nedflyttningsplatserna mycket tack vare en fin avslutning på säsongen.

Crystal Palace har vunnit sex matcher, spelat en oavgjord och förlorat tre av deras senaste tio matcher och nu ser man ut att faktiskt få spela en säsong till i Premier League.

Så här tänker vi

Manchester City krisar lite nu i slutfasen av säsongen och det nyttjar vi genom att spela Crystal Palace +2 mål till oddset 1.80 hos Redbet

Vårt speltips: Crystal Palace +2 mål till hos Redbet.

Lämna en kommentar