Manchester City vs Dortmund – Speltips Champions League

Det vankas tidig gruppfinal i grupp G mellan Manchester City och Borussia Dortmund. Bägge lagen vann sina inledande matcher komfortabelt när City slog Sevilla med 4-0 och Dortmund avfärdade Köpenhamn med 3-0. Nu ska båda lagen drabba samman på Etihad i Manchester och det är hemmalaget som är stora favoriter. City har dessutom fått vila en vecka tack vare att helgens PL-omgång sköts upp på grund av att drottningen trillade av pinnen.

Datum: 14/9 – 2022
Avsparkstid: 21:00
Arena: Etihad Stadium (Manchester)
Domare: D Orsato (Italien)

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och spela på CL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Manchester City hoppas kunna utmana om titeln igen

Manchester City nådde semifinal i förra årets Champions League men räckte inte till mot Real Madrid. Inför årets turnering är de återigen favoriter att vinna men det kan bli tufft. Laget har inte direkt haft en fläckfri inledning med förlust i Community Shield mot Liverpool samt poängtapp i två av de sex inledande omgångarna. Men i Champions League avfärdade man Sevilla komfortabelt senast med 4-0 trots spel på bortaplan.

Dortmund hade en tuff helg

Borussia Dortmund hade tre raka segrar inför helgens möte mot RB Leipzig. Då gick det inget vidare alls utan blev klar förlust med 0-3. Nu väntar en ännu svårare bortamatch för Dortmund som mötte City i kvartsfinal säsongen 2020/21. Då blev det förlust vid båda tillfällena med 1-2. Att det skulle gå bättre den här gången är det inte många som tror.

Haaland är i fokus

Precis som att Robert Lewandowski ställs mot sin gamla klubb i Champions League får också Haaland möta sina gamla lagkamrater. Norrmannen blev såld till Man City i sommarens transferfönster. Han har fått en strålande start i City och frågan är om han kommer fira om han gör mål på sin gamla klubb? Oavsett vilket tror vi City tar det här utan några större problem vilket oddsen hos svenska bettingsidor också visar. Därför spelar vi Man City som segrare till oddset 1,20 hos No Account Bet.

Vårt speltips: Man City vinner mot Borussia Dortmund till oddset 1,20 hos No Account Bet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och spela på CL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller