Manchester City vs Everton – Premier League

Hemmalaget Manchester City

Ett tag såg det ut som om Manchester City inte skulle lyckas göra mål på det nyligen uppgradera laget Brighton. Brighton spelade med ett otroligt djupt försvar under hela matchen och det såg ut som om det skulle fungera men till slut lyckades Manchester City göra mål och vann sin premiärmatch med 2-0.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det kan tyckas vara en svårare match idag mot Everton men skillnaden mot Brighton är att Everton kommer att anfalla och då kommer det också att skapas målchanser så kanske är dagens match faktiskt lättare för Manchester City. I den förra matchen spelade Pep Guardiola med ett flertal nyförvärv som alla gjorde det bra.

Bortalaget Everton

Everton ser ut som ett spännande lag i år. De har värvat ordentligt genom att de har fått tillbaka sin egen Wayne Rooney och som om det inte vore nog har de också tagit in Gylfi Sigurdsson från Swansea. Utöver dem två har de också värvat Jordan Pickford, Michael Keane, Davy Klaassen, Sandro Ramirez, Cuco Martina och Henry Onyekuru. Helt klart är att förlusten av Romelu Lukaku kommer vara en spelare som är svår att ersätta men nu har dem trots det ett slagkraftigt lag med namnkunniga spelare i truppen.

Så här tänker vi

Det kommer bli full fart i den här matchen och den är helt klart sevärd. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.20 hos Betser

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 2.20 hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar