Manchester City vs FC Bayern – Speltips Champions League

Man City vs Bayern Speltips CLEtt riktigt tungviktsmöte väntar i Champions Leagues kvartsfinal när Manchester City och FC Bayern drabbar samman på Etihad Stadium i Manchester. Man City är något av favoriter enligt oddsen hos svensk betting men Bayern München slog ut PSG i åttondelsfinalen och har ett skickligt lag. Nu återstår det att se vilket av lagen som skaffar sig bäst utgångsläge inför returen i Tyskland. Räkna med en välspelad match med fotboll i världsklass.

Datum: 11 april 2023
Nedsläpp: 21:00
Arena: Etihad Stadium (Manchester)
Domare: J Manzano (Spanien)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Champions League

Man City har aldrig vunnit Champions League

Sedan Pep Guardiola lämnade Bayern München för sju år sedan har han vunnit det mesta som går att vinna. Men han saknar fortfarande den finaste av troféer och har sedan han lämnade Barcelona fortfarande inte vunnit Champions League. Blir det den här säsongen han lyckas? Laget vann med 7-0 mot RB Leipzig i returmötet av åttondelsfinalen och har sedan dess vunnit med 6-0 mot Burnley, 4-1 mot Liverpool och 4-1 mot Southampton. Laget har 8 raka segrar och 12 matcher utan förlust.

Kan Tuchel upprepa bedriften?

Thomas Tuchel vann Champions League med Chelsea efter att ha vunnit mot just Man City i finalen. Nu är frågan om han kan upprepa bedriften och slå ut Pep Guardiolas City ur den finaste av klubblagsturneringar. Sedan han tog över Bayern München har han  vunnit mot Dortmund och Freiburg i ligan men också åkt ur Tyska Cupen. 

Vem vinner stormötet?

Manchester City är favoriter enligt oddsen men det kan verkligen bli en spännande match då Bayern München är svårslagna. De höll nollan i två matcher mot Messi och Mbappe och nu återstår det att se om de kan slå ut City också. Till skillnad från sin motståndare har de vunnit turneringen. Vi tror det blir jämnt och att inget av lagen går segrande av planen. Därför spelar vi oavgjort till oddset 4,00 hos Betsson.

Vårt speltips: Matchen mellan Man City och FC Bayern slutar oavgjort till oddset 4,00 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Champions League