Manchester City vs Liverpool – Champions League

champions league logoHoppsan sa Pep! Första matchen mellan klubbarna blev nog inte riktigt som spanjoren tänkt. Trots bortaplan var City favoriter men Klopps mannar ville något helt annat. Liverpool totalt körde över City i en match som slutade 3-0. Nu krävs det mer än en bragd av City för att sig vidare och herr Guardiola har nog en hel del att fundera över.

Hämta din bonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard idag

Hemmalaget Manchester City:

City som länge ut att gå mot den bästa säsongen i mannaminne och ett tag var det snack om att man skulle ta alla fyra titlar. Carabao Cup är visserligen redan inkasserad och ligatiteln i princip lika så. Men solen börjar få allt fler fläckar och City hade chansen att vinna Premier League redan i lördags. I matchen mot United hade man 2-0 men tappade till 2-3 och nu dröjer det minst en vecka innan man säkrar ligatiteln. Ska man ta sig till semifinal i Champions League behövs det mer än en 3-0 seger och skulle Liverpool göra 1 mål behöver City göra 5. Inte särskilt bra förutsättningar.

Bortalaget Liverpool:

Klopp har fått ordning på de rödklädda och med en viss Salah som visar utomjordisk form har Liverpool blivit en klubb att ta på allvar igen. I ligan ligger man trea men det är i Champions League fokuset lär ligga nu. I första matchen mot City stod man för en bländande fotboll och krossade motståndet med hela 3-0. I derbyt mot Everton som gick i helgen valde man att vila många spelare vilket ledde till att matchen slutade 0-0.

Så här tänker vi:

City måste gå framåt och lär vinna matchen även om det blir svårt att ta sig vidare. Liverpool är visserligen bra mot topplagen men med tanke på att klubben går vidare vid förlust 0-2, lär man inte bry sig allt för mycket så länge matchen står 1-0. Förvänta er därför ett defensivt Liverpool mot Englands bästa offensiv. Vi väljer att spela på seger för City till oddset 1,44 hos Bethard.

Vårt speltips: Manchester City besegrar Liverpool till oddset 1,44 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com