Manchester City vs Manchester United – Speltips Premier League

Det blir en minst sagt speciell helg i Premier League med Londonderby mellan Arsenal och Tottenham samt Manchester-derby mellan Manchester City och Manchester United. Det är City som är klara favoriter att vinna men United är luriga då de har fyra raka segrar i Premier League. Nu återstår det att se vem som kommer att vinna matchen på Etihad?

Datum: 2/10 – 2022
Avspark: 15:00
Arena: Etihad Stadium
Domare: M Oliver

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Manchester City hoppas ta ytterligare en seger

Manchester City har fått upp farten i Premier League och är det målfarligaste laget i ligan med 23 mål på 7 matcher. Laget ligger en poäng bakom Arsenal efter fem vinster och två oavgjorda på de sju inledande matcherna i Premier League. Nu väntar stadsrivalen Manchester United på Etihad och det blir säkerligen en spännande match mellan lagen.

United har börjat vinna igen

Efter två förluster i de två första omgångarna såg det nattsvart ut för Erik ten Haags Manchester United. Men sedan dess har laget spelat fyra omgångar, tagit fyra segrar och vunnit mot såväl Liverpool som Arsenal. Därmed har laget klättrat i tabellen och ligger femma i tabellen. En seger mot Manchester City vore minst sagt bra för tabelläget.

Det blir en spännande match

Manchester City är klara favoriter men vi tror inte det blir lika enkelt som oddsen visar. De sju senaste derbyna har inneburit tre segrar för City, tre för Manchester United och en oavgjord. Vi tror det kan bli oavgjort igen då City visserligen är favoriter men då det kan hända vad som helst när det är derby. Oddsen på United eller oavgjort har också högt spelvärde hos svenska bettingsidor.

Därför spelar vi kryss i Manchester-derbyt till oddset 6,05 hos Snabbare.

Vårt speltips: Matchen mellan Manchester City och Manchester United slutar oavgjort till oddset 6,05 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller