Manchester City vs Newcastle – Premier League

City ManchesterEtihad Stadium bjuder in till fotbollsfest när Manchester City tar emot Newcastle på klassisk tid lördag eftermiddag. Den ljusblå delen av Manchester hoppas att man ska studsa tillbaka efter det oväntade poängtappet borta mot Wolves i förra matchen. Newcastle letar fortfarande efter första segern men vet att inte lär komma borta mot den regerande mästaren.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Manchester City

Manchester City vann ligan i överlägsen stil förra säsongen när man gick igenom säsongen med endast två förluster och samlade på sig 100 poäng. I premiären vann mot Arsenal med 2-0 innan man krossade man Huddersfield med 6-1 men borta mot Wolves gick det inte lika bra utan man fick enbart med sig ett kryss i en match som slutade 1-1. Nu lär man studsa tillbaka ordentligt när man tar emot Newcastle på hemmaplan.

Bortalaget Newcastle

Newcastle lyckades hålla sig kvar förra säsongen men har inte imponerat under försäsongen eller under de första matcherna denna säsong. I premiären mot Tottenham förlorade man med 2-1, ett resultat som följdes upp av ett kryss borta mot nykomlingen Cardiff. I förra hemmamatchen mot Chelsea fick man stryk med 2-1 och nu väntar City i säsongens på förhand svåraste bortamatch. Laget lär inte ha jublat när de såg lottningen och fick Tottenham, Chelsea och Manchester City på de fyra inledande matcherna.

Så här tänker vi

Frågan är inte om City kommer att vinna matchen utan snarare hur mycket man kommer att vinna med. Laget har visat att man kan göra mål på hemmaplan och lär vilja bjuda hemmapubliken på många mål efter fiaskot mot Wolves. Vi tror man lyckas med detta och att blir en riktig målfest på Etihad Stadium i Manchester. Därför väljer vi att spela över 3,5 mål till oddset 1,89 hos Unibet.

Vårt speltips: Över 3,5 mål i matchen mellan Manchester City och Newcastle till oddset 1,89 hos Unibet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com