Manchester City vs Newcastle – Speltips Premier League

Man City speltips NewcastleNewcastle spelade final i en turnering för första gången på 60 år men det räckte in till mot Manchester United. Förlust med 0-2 gör att laget får vänta ytterligare på en titel. Nu ska de möta ett nytt lag från Manchester och det lär inte bli en lättare match än i helgen. Borta mot Man City är det inte enkelt att spela fotboll och Newcastle har två raka förluster. För Man City blev det en enkel match mot Bournemouth senast. Kan de fortsätta genom att ta en ny seger mot Newcastle? City ligger bakom Arsenal i tabellen och behöver vinna för inte avståndet ska växa. 

Datum: 4 mars 2023
Avspark: 13:30
Arena: Etihad Stadium (Manchester)
Domare: S Hooper (England)

Hämta en bonus hos Bethard och spela på Premier League

Man City är favoriter enligt oddsen

Tittar vi på oddsen hos svensk betting är det Manchester City som är klara favoriter. De är starka på hemmaplan och hoppas kunna avfärda Newcastle som kommit av sig något. Två raka förluster mot Liverpool och Manchester United har det blivit för gästerna. Man City kliver därför in som ganska klara favoriter och har börjat få upp farten även om de inte är lika starka som de varit de senaste säsongerna i Premier League

Newcastle hoppas kunna överraska 

Newcastle har en tuff match som väntar på Etihad. De hoppas kunna hota City men kommer att få det tufft. Man City är ett lag som inte ofta tappar poäng på hemmaplan. Därför tror vi inte heller att Newcastle kan hota dem i lördagens match.

Manchester City vinner denna match

Det är Manchester City som hoppas kunna ta in poäng på Arsenal och setta press på serieledaren. Då behövs det en seger mot Newcastle vilket vi tror de bärgar. Därför spelar vi Man City som vinnare till oddset 1,45 hos Bethard.

Vårt speltips: Manchester City vinner mot Newcastle till oddset 1,45 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en bonus hos Bethard och spela på Premier League