Manchester City vs RB Leipzig – Speltips Champions League

Manchester City fick endast 1-1 i första mötet mManchester City vs Leipzig - Speltips Champions Leagueot RB Leipzig och därför är det helt öppet inför returen på Etihad Stadium. City kliver dock in som klara favoriter enligt oddsen hos svensk betting inför returmötet. Laget har fortfarande aldrig vunnit Champions League men hoppas kunna bryta den trenden. Då krävs det att man först når kvartsfinal och tar sig förbi RB Leipzig som kliver in som klara underdogs. Vi räknar med ett intressant möte mellan två skickliga lag.

Datum: 14 mars 2023
Avspark: 21:00
Arena: Etihad Stadium (Manchester)
Domare: S Vincic (Slovenien)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Man City är klara favoriter

Trots att de aldrig vunnit turneringen är Manchester City klara favoriter att ta sig vidare till nästa omgång i Champions League. Laget har fått upp farten med fyra raka segrar och endast ett insläppt mål. Det har inte varit den sprudlande offensiva fotbollen vi är vana vid men stabila segrar. Kan de fortsätta och ta ytterligare en seger mot Leipzig?

Leipzig får det tufft

Red Bull Leipzig är med i kampen om CL-platserna i allra högsta grad och kommer med stor sannolikhet spela Champions League nästa säsong också. Men att de skulle klara av att slå ut City på bortaplan känns osannolikt. De har skickliga spelare men har de verkligen materialet att kunna ta en skalp mot Man City?

City vinner komfortabelt

Vi tror att Manchester City är tillräckligt starka för att reda ut detta, framförallt med tanke på att de spelar på hemmaplan. Det vore en sensation om de skulle misslyckas med att vinna matchen under ordinarie tid. Därför spelar vi Man City som segrare till oddset 1,30 hos Expekt. 

Vårt speltips: Manchester City vinner mot RB Leipzig till oddset 1,30 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller