Manchester City vs Southampton – Premier League

Hemmalaget Manchester City

Manchester City är överlägset det bästa laget i Premier League. I helgen hade de också den lilla tur som ett blivande mästarlag också måste ha när de vann över Huddersfield. Huddersfield gjorde allt bra och det vara nära oavgjort men en konstig studs senare så kunde Raheem Sterling göra mål.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta förlängde Manchester Citys fenomenala svit av vinster. De har inte tappat en poäng i Premier League eller i Champions League sedan 1-1 matchen mot Everton i Augusti. Nu leder de välförtjänt ligan med åtta poäng.

Bortalaget Southampton

Nu skulle man kunna missta Southampton för att vara ett talangfullt lag om man bara ser till deras 4-1 vinst över Everton i helgen. Men det blev 4-1 mest för att Everton gav upp ungefär mitt i matchen.

Egentligen så har Southampton en väldigt svår säsong. De befinner sig på en 10:de plats i ligan men de har förlorat fyra matcher av åtta. De har också bara gjort 13 mål den här säsongen. Av dessa 13 mål kom 7 genom två matcher vilket innebär att på de andra 11 matcherna hittade de målet endast 6 gånger.

Så här tänker vi

På plan finns det bara ett lag som kan vinna matchen. Till och med om Manchester City har sin sämsta dag bör de lekande enkelt vinna den här matchen. Vi väljer att spela Manchester City -2 till oddset 2.40 hos Betser

Vårt speltips: Manchester City -2 hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar