Manchester City vs Southampton – Premier League

Hemmalaget Manchester City

Manchester City är överlägset det bästa laget i Premier League. I helgen hade de också den lilla tur som ett blivande mästarlag också måste ha när de vann över Huddersfield. Huddersfield gjorde allt bra och det vara nära oavgjort men en konstig studs senare så kunde Raheem Sterling göra mål.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta förlängde Manchester Citys fenomenala svit av vinster. De har inte tappat en poäng i Premier League eller i Champions League sedan 1-1 matchen mot Everton i Augusti. Nu leder de välförtjänt ligan med åtta poäng.

Bortalaget Southampton

Nu skulle man kunna missta Southampton för att vara ett talangfullt lag om man bara ser till deras 4-1 vinst över Everton i helgen. Men det blev 4-1 mest för att Everton gav upp ungefär mitt i matchen.

Egentligen så har Southampton en väldigt svår säsong. De befinner sig på en 10:de plats i ligan men de har förlorat fyra matcher av åtta. De har också bara gjort 13 mål den här säsongen. Av dessa 13 mål kom 7 genom två matcher vilket innebär att på de andra 11 matcherna hittade de målet endast 6 gånger.

Så här tänker vi

På plan finns det bara ett lag som kan vinna matchen. Till och med om Manchester City har sin sämsta dag bör de lekande enkelt vinna den här matchen. Vi väljer att spela Manchester City -2 till oddset 2.40 hos Betser

Vårt speltips: Manchester City -2 hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com