Manchester City vs Steaua Bucharest – Champions League

Hemmalaget Manchester City

Manchester City vs Steaua BucharestPep Guardiolas lag börjar ta from men man fick däremot en tankeställare när man knappt klarade av att vinna mot ett på pappret sämre lag som Sunderland men man vann i alla fall den matchen.  David Silva gjorde ett mål men sedan brände Kun Aguero en straff och 10 minuter efter David Silvas mål var det dags igen för en straff för Kun Aguero som återigen missade.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Sedan kunde Kun Aguero till slut göra ett spelmål istället och allt var förlåtet. Men hade man förlorat den matchen efter att ha fått till två straffar hade det blivit nattsvarta rubriker i England.

Bortalaget Steaua Bucharest

Steaua Bucharest som under förödmjukande former spelade oavgjort mot värsta lokalkonkurrent Dinamo Bucharest genom ett 1-1 resultat. Nu ligger man en poäng efter ledarna efter 5 spelade matcher i den rumänska ligan.

Nästan oavsett vilket lag som Steaua Bucharest sätter på planen så kan man inte riktigt se hur man ska ta sig förbi Mancherster City utan man får nog inrikta sig på spel i Europa League istället.

Så här tänker vi

Vi tror att alla duktiga målskyttar får till det idag för Manchester City och spelar Man City -2 Mål till oddset 1.85 hos comeon

Vi spelar: Man City -2 Mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com