Manchester City vs Tottenham – Speltips Premier League

Manchester City fortsätter sin framfart i Premier League och är inne i en löjligt stark period. I veckans match i Champions League gjorde klubben processen kort mot Sporting från Portugal och vann med 5-0 på bortaplan. Nu väntar ett Tottenham som har två raka förluster i ligaspelet och det är givetvis hemmalaget som är enorma favoriter.

Hämta en bonus hos Hajper och kom igång idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Fortsätter Man City sitt segertåg?

Manchester City stormar mot ligatiteln i Premier League och har imponerat grovt. De leder ligan med nio poäng även om man har en match mer spelad än Liverpool. Ingenting tyder på att City skulle tappa detta med 14 omgångar som återstår. Laget har inte förlorat sedan den 30 oktober i Premier League. Man är också vidare i FA-cupen.

Kan Tottenham hitta rätt?

Tottenham har inte presterat så bra på sistone. I ligan har laget tre raka förluster och mycket tyder på att man förlorar en fjärde raka. Det skulle innebära käppar i hjulet i jakten på den plats som ger Champions League. Enligt svenska bettingsidor är Tottenham klara underdogs mot City men samtidigt kan vad som helst hända i fotboll.

City tar hem det

Med fördel av hemmaplan är det City som är solklara favoriter enligt oddsen. De har en strålande form och har på de fyra senaste matcherna gjort 15 mål framåt och endast släppt in 1 mål. Nu väntar Tottenham på hemmaplan och Spurs har det tufft med tre raka förluster i ligan. Därför talar allting för att City också vinner vilket vi också tror att de lyckas med. Av denna anledning väljer vi att spela Manchester City som segrare mot Tottenham Spurs och får oddset 1,29 hos Hajper.

Vårt speltips: Manchester City vinner mot Tottenham till oddset 1,29 hos Hajper

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller