Manchester City vs Watford – Premier League

Hemmalaget Manchester City

Om Manchester City siktar på ligatiteln i år så fick de sig nog en rejäl tänkare när Leicester slog dem med hela 4-2 på bortaplan i lördags. Nu är man sju poäng bakom ligaledarna Chelsea efter deras vinst i söndags.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De har nu inte vunnit på tre matcher och man har förlorat de två senaste i Premier League. Tittar man bara på deras prestation i Premier League de senaste nio matcherna har Manchester City bara lyckats vinna två av dem. Dessutom har dessa vinster kommit på bortaplan. På hemmaplan har man spelat tre oavgjorda matcher och förlorat en match på de senaste fyra. Den senaste vinsten på hemmaplan kom i September.

Bortalaget Watford

För Watfords del var förra lördagen desto mer rolig då man slog Everton med 3-2 vilket blev vinst nummer tre och till det har man två oavgjorda matcher samt tre förluster på de senaste åtta spelade matcherna.

På bortaplan går det inte riktigt lika bra som på hemmaplan men man har trots det bara förlorat tre matcher av sju på bortaplan.

Så här tänker vi

Detta känns som en jämn kamp och vi spelar Oavgjort till oddset 6.00 hos comeon

Vårt speltips: Oavgjort hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com