Manchester City vs West Ham – Speltips Premier League

ManchSpeltips Man City mot West Ham Pep Guardiolaester City stormar mot ligatiteln efter att Arsenal rasat ihop fullständigt under April månad. Nu har laget det helt i egna händer och hoppas kunna fortsätta på inslagen och ta tredje raka ligatiteln. Man City har chansen att bli den första klubben att vinna trippeln sedan Manchester United gjorde detta år 1999. Laget har vunnit åtta raka matcher i Premier League. Oddsen hos svensk betting håller City som klara favoriter. Kan ett nedflyttningshotat West Ham överraska?

Datum: 3 maj 2023
Avspark: 21:00
Arena: Etihad (Manchester)
Domare: J Brooks (England)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Manchester City är överlägsna favoriter

Sedan förlusten mot Tottenham den 5 februari har Manchester City spelat 18 fotbollsmatcher i FA-cupen, Premier League och Champions League. De har vunnit 15 och spelat 3 oavgjorda. Ett makalöst facit och laget fortsätter att gå från klarhet till klarhet. Nu återstår det att se om de har vad som krävs för att vinna de återstående sex matcherna för att säkra guldet. Faktum är att det räcker med fem segrar för att vara garanterade ligatiteln.

West Ham kan fortfarande åka ur

West Ham har fyra poängs marginal till nedflyttning men laget har tur att lagen bakom inte är i form. “The Hammers” är i alla fall i semifinal i Europa Conference League och trots att de har två raka förluster är det inte mycket som talar för att de åker ur. Men visst blir det svårt att kunna hota Manchester City i storform.

Vem vinner den viktiga matchen?

Manchester City är av naturliga skälß solklara favoriter och mycket talar för att de tar en komfortabel seger mot ett svagt West Ham. En viss Erling Haaland har hittat formen igen och vi tror att Man City har vad som krävs för att vinna båda halvlekarna. Vi spelar därför att Man City vinner första och andra halvlek till oddset 1,67 hos Expekt.

Vårt speltips: Manchester City vinner bägge halvlekar till oddset 1,67 hos Expekt.
Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller