Manchester City vs West Ham – Vänskapsmatch

Hemmalaget Manchester City

Detta är inte en hemmamatch för Manchester City om inte laget har köpts av en rik islänning, vilket inte har hänt. Matchen kommer att spelas på Laugardalsvollur Stadium på Island för att befrämja brittisk fotboll. Återigen har Manchester City nyttjat transferfönstret och spenderat stora pengar på nya spelare såsom Bernardo Silva, Kyle Walker och Benjamin Mendy. Manchester Citys försäsong har så här långt varit helt okej och som man kan förvänta sig från detta dyrköpta storlag.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I den första matchen förlorade dem visserligen derbyt mot Manchester United men därefter har Pep Guardiolas mannar vunnit över Real Madrid med 4-1 och Tottenham Hotspurs med 3-0. Med dessa resultat i åtanke kan man se framför sig hur de kommer att jaga West Hams försvarslinje under hela matchen.

Bortalaget West Ham

West Ham har på pappret en mycket svagare trupp än Manchester City. Det är försvarsspelet som inte riktigt fungerar för Slaven Bilics spelare. Matchen mot Altona vann dem men de släppte också in tre mål bakåt. Sånt gör alla besvikna när West Ham borde ha vunnit utan ett enda insläppt mål mot ett så pass svagt motstånd. Addera också att de släppte in två bollar mot ett mycket svagt Werder Bremen så förstår man att försvarslinjen måste jobba som galärslavar om de skall lyckas få till ett oavgjort resultat.

Så här tänker vi

Vi tror förstår på Manchester City för vinst men det finns inga pengar att hämta där. Det odds som verkligen sticker ut är Manchester City över 2.5 mål till oddset 2.60 hos Comeon

Vårt speltips: Manchester City över 2.5 mål till oddset 2.60 hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar