Manchester City vs West Ham – Vänskapsmatch

Hemmalaget Manchester City

Detta är inte en hemmamatch för Manchester City om inte laget har köpts av en rik islänning, vilket inte har hänt. Matchen kommer att spelas på Laugardalsvollur Stadium på Island för att befrämja brittisk fotboll. Återigen har Manchester City nyttjat transferfönstret och spenderat stora pengar på nya spelare såsom Bernardo Silva, Kyle Walker och Benjamin Mendy. Manchester Citys försäsong har så här långt varit helt okej och som man kan förvänta sig från detta dyrköpta storlag.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I den första matchen förlorade dem visserligen derbyt mot Manchester United men därefter har Pep Guardiolas mannar vunnit över Real Madrid med 4-1 och Tottenham Hotspurs med 3-0. Med dessa resultat i åtanke kan man se framför sig hur de kommer att jaga West Hams försvarslinje under hela matchen.

Bortalaget West Ham

West Ham har på pappret en mycket svagare trupp än Manchester City. Det är försvarsspelet som inte riktigt fungerar för Slaven Bilics spelare. Matchen mot Altona vann dem men de släppte också in tre mål bakåt. Sånt gör alla besvikna när West Ham borde ha vunnit utan ett enda insläppt mål mot ett så pass svagt motstånd. Addera också att de släppte in två bollar mot ett mycket svagt Werder Bremen så förstår man att försvarslinjen måste jobba som galärslavar om de skall lyckas få till ett oavgjort resultat.

Så här tänker vi

Vi tror förstår på Manchester City för vinst men det finns inga pengar att hämta där. Det odds som verkligen sticker ut är Manchester City över 2.5 mål till oddset 2.60 hos Comeon

Vårt speltips: Manchester City över 2.5 mål till oddset 2.60 hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com