Manchester United mot Middlesbrough – Speltips FA-cupen

Efter ett uppehåll är det dags för FA-cupen. Vi har nått fram till 16-delsfinaler och Manchester United ställs mot Middlesbrough under fredagskvällen. United är favoriter men måste se upp då allt kan hända i FA-cupen. Det har klubben fått erfara tidigare. Middlesbrough spelar till vardags i Championship men har en fin form med åtta segrar, en oavgjord och en förlust på de tio senaste matcherna. Har Ronaldo och Elanga och de övriga spelarna vad som krävs för att avfärda motståndaren på Old Trafford?

Hämta en välkomstbonus hos Hajper och oddsa på FA-cupen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Manchester United är favoriter på hemmaplan

Ragnicks Manchester United har haft ett uppehåll med laget matchmässigt men rubrikmässigt har det varit en mörk period. Mason Greenwood är avstängd tills vidare efter anklagelser om våldtäkt och misshandel om sin ex-flickvän. Det borde öppna upp för ännu mer speltid för Anthony Elanga som imponerat och fått stort förtroende under den nye tränaren. Eftersom det är match i FA-cupen kommer han säkerligen få fortsatt förtroende och speltid i fredagens match.

Middlesbrough har en bra form

Formen hos gästerna är dock väldigt god. De har imponerat och klättrat rejält i tabellen i Championship. Åtta segrar och en oavgjort på de tio senaste matcherna är givetvis väldigt bra och i FA-cupen slog man ut Mansfield för att nå till 16-delsfinal. Frågan är om de har vad som krävs för att kunna hota United också? Spelbolagen i Sverige tror på hemmalaget.

United tar sig vidare

Även om Middlesbrough har en fin form har de inte vad som krävs för att lyckas borta mot United. Efter ett långt uppehåll och en vecka till nästa match i Premier League kommer Ragnick säkerligen inte att ställa upp med något dåligt lag. Av denna anledning tror vi att United tar sig vidare och når åttondelsfinal i den anrika turneringen. Därför spelar vi United som segrare mot Middlesbrough till oddset 1,33 hos Hajper.

Vårt speltips: Manchester United vinner över Middlesbrough till oddset 1,33 hos Hajper.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på FA-cupen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com