Manchester United vs Arsenal FC – Premier League

Mr MourinhoMourinho ställs mot Arsene Wenger för sista gången någonsin och bara det är en anledning till att ratta in söndagens match. Under söndag eftermiddag tar Manchester United mot Arsenal på Old Trafford i Manchester. Wenger gör sin sista resa till staden och vill naturligtvis ha med sig ett bra minne från sista match i fiendeland. Mourinho i sin tur vill behålla andraplatsen i ligan och därför kan ni förvänta er ett motiverat United.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor + 250 kronor i riskfritt spel hos Nordicbet

Hemmalaget Manchester United:

Tvåan Manchester United har chansen på en titel i år och det är FA-cupen. Laget vann den viktiga semifinalen mot Spurs och nu väntar Chelsea i finalen på Wembley. I ligan har det varit upp och ner även om laget ser ut att gå mot sin bästa placering sedan Sir Alex Ferguson lämnade 2013. Då United inte har något Europaspel heller har man haft en hel vecka att förbereda sig inför stormötet mot ligasexan. Ska Pogba dominera ännu en gång eller blir det en parkerad buss från Mourinhos sida?

Bortalaget Arsenal:

Arsenal hade inte marginalerna med sig i torsdagens Europa League-match hemma mot Atletico Madrid. Londonklubben var en man mer under stora delar av matchen men tappade ändå en 1-0-ledning i slutet efter att fransammen Griezmann nätat i slutet. Premier League är redan kört för ”Gunners” som ligger sexa med noll procents chans till Champions League-plats. Lagets ändå hopp är att vinna Europa League men det blir tufft när man ska till Madrid och vända på 1-1. Därför lär Arsenal få det tufft mot ett utvilat United som bara kan fokusera på ligan och en stundande FA-cup final som ligger längre fram i tiden.

Så här tänker vi:

United har fått vila hela veckan och är dessutom ett bättre lag än Arsenal 2017/18. Därför tror vi United står som segrare efter slutsignalen och väljer att spela på seger till Manchester United till oddset 1,44 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Manchester United besegrar Arsenal till oddset 1,44 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com