Manchester United vs Arsenal – Premier League

mourinho coachKrisande United tar emot formstarka Arsenal på Old Trafford och det förväntas bli en intressant match mellan Englands två största rivaler i början på 00-talet. Det är två lag med helt olika form där Arsenal kommer med stort självförtroende efter segern i Londonderbyt mot Tottenham medan Manchester United enbart fick 2-2 mot bottenlaget Southampton.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Bethard

Hemmalaget Manchester United

Under sin tredje säsong som ansvarig för klubben har det inte gått som tänkt för Mourinho. Visst är laget vidare från gruppspelet i Champions League men en sjundeplats i tabellen är långt ifrån vad fansen på Old Trafford suktar efter. Laget är hela åtta poäng ifrån en fjärdeplats och har målskillnaden -1 efter 14 spelade omgångar. Förlust mot Arsenal och en plats i nästa års Champions League är borta trots att inte ens halva serien är spelad. Det är en pressad Mourinho som måste vinna för att krisen inte ska bli ännu djupare.

Bortalaget Arsenal

Fansen på Emirates är gladare än på länge. Visst inledde Arsenal med att förlora två raka matcher mot City och Chelsea men efter det är laget obesegrade i samtliga turneringar. Unai Emery har fått en smakstart på säsongen och det är nog ingen som saknar Arsene Wenger. Laget spelar en fin fotboll där de använder sig av hela planen på ett sätt man inte sett tidigare. ”The Gunners” har stora chanser att hålla kvar sig vid sin fjärdeplats men att man ska kunna hota City eller Liverpool om ligatiteln känns svårt.

Så här tänker vi

Mourinhos enda poäng mot topplagen i år har kommit borta mot Chelsea. I övrigt är det idéel förluster och hemmaspelet har inte imponerat. Laget har blivit nollade fyra gånger vilket inte är bra med tanke på spelarna laget har. Vi tror att Arsenal är för svåra för United och spelar en bortaseger till oddset 3,0 hos Bethard.

Vårt speltips: Arsenal vinner borta mot United till oddset 3,0 hos Bethard

Team Svenskbetting