Manchester United vs Aston Villa – Premier League

Manchester Uniteds kräftgång fortsätter men nu ska det väl ändå bli tre poäng mot nykomlingen Aston Villa? Aston Villa lyckades visserligen besegra Newcastle senast men United är i stort behov av tre poäng och har fördel av hemmaplan. I veckan spelade laget match mot Astana men förlorade. Nu gäller det att ta tre poäng för att närma sig Europa-platserna.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Betsson

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Manchester United

Manchester United har ingen rolig säsong under Ole Gunnar Solskjaer. Plats nio i tabellen är naturligtvis inte godkänt och det blir oerhört tufft att nå CL-platserna vilket varit lagets uttalade mål. Därför är det väldigt viktigt med tre poäng för ”The Red Devils”. Annars kan det bli ännu jobbigare då man är närmre nedflyttning än toppen.

Bortalaget Aston Villa

Aston Villa är nykomling i Premier League men ser ut att kunna få spela en andra raka säsong. Laget har varit relativt stabila och vann i senaste omgången mot Newcastle med 2-0. Nu väntar tuffare motstånd borta på Old Trafford mot Manchester United, ett lag Villa inte besegrat på 10 år. Bryts förbannelsen under lördagen? Vi tror inte det!

Så här tänker vi

Även om Manchester United inte imponerat bör man lyckas klara av att vinna mot Aston Villa. Solskjaer valde ett extremt ungt lag mot Astana i torsdagens Europa League. Det blev förlust med 1-2 men nu borde spelarna vara utvilade till 100%. Därför tror vi att Manchester United vinner matchen och vi spelar hemmaseger till oddset 1,48 hos Betsson.

Vårt speltips: United vinner över Aston Villa i Premier League till oddset 1,48 hos Betsson

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com