Manchester United vs Aston Villa – Premier League

Manchester Uniteds kräftgång fortsätter men nu ska det väl ändå bli tre poäng mot nykomlingen Aston Villa? Aston Villa lyckades visserligen besegra Newcastle senast men United är i stort behov av tre poäng och har fördel av hemmaplan. I veckan spelade laget match mot Astana men förlorade. Nu gäller det att ta tre poäng för att närma sig Europa-platserna.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Betsson

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Manchester United

Manchester United har ingen rolig säsong under Ole Gunnar Solskjaer. Plats nio i tabellen är naturligtvis inte godkänt och det blir oerhört tufft att nå CL-platserna vilket varit lagets uttalade mål. Därför är det väldigt viktigt med tre poäng för ”The Red Devils”. Annars kan det bli ännu jobbigare då man är närmre nedflyttning än toppen.

Bortalaget Aston Villa

Aston Villa är nykomling i Premier League men ser ut att kunna få spela en andra raka säsong. Laget har varit relativt stabila och vann i senaste omgången mot Newcastle med 2-0. Nu väntar tuffare motstånd borta på Old Trafford mot Manchester United, ett lag Villa inte besegrat på 10 år. Bryts förbannelsen under lördagen? Vi tror inte det!

Så här tänker vi

Även om Manchester United inte imponerat bör man lyckas klara av att vinna mot Aston Villa. Solskjaer valde ett extremt ungt lag mot Astana i torsdagens Europa League. Det blev förlust med 1-2 men nu borde spelarna vara utvilade till 100%. Därför tror vi att Manchester United vinner matchen och vi spelar hemmaseger till oddset 1,48 hos Betsson.

Vårt speltips: United vinner över Aston Villa i Premier League till oddset 1,48 hos Betsson

Team Svenskbetting