Manchester United vs Aston Villa

England, Premier Leauge. Spelstopp 16:00, 2016-04-16.mata

Lördag är den heligaste dagen under veckan. För lördagar betyder Premier League, där man tillsammans med bra fotboll på tv:n kan avnjuta en rykande het kebabpizza. Mmh! Matchen mellan Man United och Aston Villa har väckt intresse hos mig. Man U med Louis van Gaal i spetsen har presterat långt under sin kapacitet under hela säsongen. Under lördagen möter de ett helt avsågat Villa som ligger sist i tabellen.

Läget i lagen

Man U har skador i laget sedan tidigare, men inget som stör något märkvärt, eftersom den elva som Van Gaal kommer till start med är den med bäst dagsform. Frågetecken kring Herrera och Jones deltagande i matchen. För Uniteds del lever fortfarande drömmen om Champions League nästa säsong, vilket ger matchens värde extra stor betydelse!

Aston Villa har den värsta skadan man någonsin kan erhålla, dessutom på samtliga spelare i hela truppen. Motivationsbrist och knäckt psyke! Numera har teorier blivit verklighet. Aston Villa kommer att spela i Championship nästa säsong!

Speltips

Villa har förlorat sina sex senaste matcher och har egentligen inget annat än äran att spela för. Uniteds form ser helt ok ut. I detta möte lär de gå ut stenhårt från start och köra över redan överkörda Villa. Jag tror på totaltkross och kommer därför att spela Man United att göra mål i båda halvlekar till oddset 1,98 hos Redbet. Man U att vinna och börja med -1,5 känns också som ett bra alternativ, men dessvärre till sämre odds. Skål för lördag!

Jag spelar Man United att göra mål i båda halvlekar: ja

Lämna en kommentar