Manchester United vs Benfica – Champions League

Hemmalaget Manchester United

Nu har Manchester United rett ut sin första svacka. Det började med en mållös match mot Liverpool och därefter en väldigt blek insats mot Benfica på bortaplan för att sedan förlora mot Huddersfield. Nu trodde många att svackan skulle bli något längre än några få matcher men visst verkar formen vara tillbaka redan nu.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De vann mot Swansea med 2-0 i Ligacupen och dessutom en vinst mot mycket svårt motstånd i Premier League när Manchester United slog Tottenham med 1-0. Det enda målet gjordes av Anthony Martial men i Manchesters laguppställning finns det fler som kan göra mål och den främsta i år är Rumelu Lukaku och han är nog sugen på att göra några mål nu.

Bortalaget Benfica

Benfica förutsades vara tvåa bakom Manchester United i den här gruppen men så här långt har dem varit bedrövliga. De började med att förlora mot CSKA Moskva med 2-1 på hemmaplan och sedan fick de storstryk av Basel på bortaplan med 5-0. Benfica spelade lite bättre när dem tog emot Manchester United i den förra matchen men resultatet var trots det en förlust för laget.

Formen överlag för Benfica är inte heller den något att skryta över. De har bara fyra vinster på de första tio matcherna i den inhemska ligan och det är konstigt då dem brukar dominera de andra lagen.

Så här tänker vi

Manchester United är laget i bättre form och med en bättre trupp så vi väljer att spel Manchester United -1.5 mål till oddset 2.15 hos Nordicbet

Vårt speltips: Manchester United -1.5 mål hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com