Manchester United vs Benfica – Champions League

Hemmalaget Manchester United

Nu har Manchester United rett ut sin första svacka. Det började med en mållös match mot Liverpool och därefter en väldigt blek insats mot Benfica på bortaplan för att sedan förlora mot Huddersfield. Nu trodde många att svackan skulle bli något längre än några få matcher men visst verkar formen vara tillbaka redan nu.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De vann mot Swansea med 2-0 i Ligacupen och dessutom en vinst mot mycket svårt motstånd i Premier League när Manchester United slog Tottenham med 1-0. Det enda målet gjordes av Anthony Martial men i Manchesters laguppställning finns det fler som kan göra mål och den främsta i år är Rumelu Lukaku och han är nog sugen på att göra några mål nu.

Bortalaget Benfica

Benfica förutsades vara tvåa bakom Manchester United i den här gruppen men så här långt har dem varit bedrövliga. De började med att förlora mot CSKA Moskva med 2-1 på hemmaplan och sedan fick de storstryk av Basel på bortaplan med 5-0. Benfica spelade lite bättre när dem tog emot Manchester United i den förra matchen men resultatet var trots det en förlust för laget.

Formen överlag för Benfica är inte heller den något att skryta över. De har bara fyra vinster på de första tio matcherna i den inhemska ligan och det är konstigt då dem brukar dominera de andra lagen.

Så här tänker vi

Manchester United är laget i bättre form och med en bättre trupp så vi väljer att spel Manchester United -1.5 mål till oddset 2.15 hos Nordicbet

Vårt speltips: Manchester United -1.5 mål hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar