Manchester United vs Bournemouth – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Jose Mourinho blev lagets första tränare i historien att lyfta en buckla redan under sin första säsong. Grattis Mou! Det stod och vägde i matchen men då klev Zlatan Ibrahimovic in och nickade snyggt in det avgörande målet vilket bärgade Liga Cupen för Manchester United.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Vinstsviten förlängdes därmed till sex matcher i alla tävlingar man har deltagit i och man har nu 16 vinster, tre oavgjorda och bara en förlust på de senaste tjugo matcherna. I Premier League har man inte förlorat sedan i mitten av oktober.

Bortalaget Bournemouth

Bournemouths säsong har gått från hyfsad till riktigt dåligt. Man förlorade med 2-1 mot West Brom i förra matchen vilket blev lagets sjätte förlust och med två oavgjorda så har man inte spelat in alltför många poäng.

Lagets stora stjärna Callum Wilson blev dessutom nyss skadad i knät och man vet inte hur länge han blir borta. Idag måste de fokusera på sitt försvarsspel.

Så här tänker vi

Vi tror att Manchester United kommer att trycka på rejält och vi väljer att spel Manchester United -1.5 mål till oddset 1.75 hos mybet

Vi spelar: Manchester United -1.5 mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com