Manchester United vs Bournemouth – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Jose Mourinho blev lagets första tränare i historien att lyfta en buckla redan under sin första säsong. Grattis Mou! Det stod och vägde i matchen men då klev Zlatan Ibrahimovic in och nickade snyggt in det avgörande målet vilket bärgade Liga Cupen för Manchester United.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Vinstsviten förlängdes därmed till sex matcher i alla tävlingar man har deltagit i och man har nu 16 vinster, tre oavgjorda och bara en förlust på de senaste tjugo matcherna. I Premier League har man inte förlorat sedan i mitten av oktober.

Bortalaget Bournemouth

Bournemouths säsong har gått från hyfsad till riktigt dåligt. Man förlorade med 2-1 mot West Brom i förra matchen vilket blev lagets sjätte förlust och med två oavgjorda så har man inte spelat in alltför många poäng.

Lagets stora stjärna Callum Wilson blev dessutom nyss skadad i knät och man vet inte hur länge han blir borta. Idag måste de fokusera på sitt försvarsspel.

Så här tänker vi

Vi tror att Manchester United kommer att trycka på rejält och vi väljer att spel Manchester United -1.5 mål till oddset 1.75 hos mybet

Vi spelar: Manchester United -1.5 mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar