Manchester United vs Bournemouth – Speltips Premier League

DMan United speltips PL mot Bournemouthet är dags för Manchester United att försöka ta sin fjärde raka seger i Premier League. För Bournemouth gäller det att försöka ta sin första poäng sedan VM-uppehållet då laget haft det tuft i december. Men nu är det nytt år och nya möjligheter för nykomlingen. Bournemouth har det tufft och ligger endast två poäng ovanför strecket. Kan de studsa tillbaka mot ett formstarkt Manchester United? Oddsen inom svensk betting talar för hemmaseger. Vad tror du?

Datum: 3 januari 2022
Avspark: 21:00
Arena: Old Trafford (Manchester)
Domare: M Salisbury

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

United ser starka ut

Manchester United har sett starka ut efter uppehållet med tre raka segrar. Dels tog de en komfortabel seger mot Burnley i Ligacupen och i Premier League har det blivit två raka segrar mot Nottingham och Wolves. Laget ligger fyra i tabellen men kan klättra upp på tredje plats vid seger mot Bournemouth. Ten Haag har verkligen fått ordning på laget som visar god form. Frågan är om det räcker till en seger mot Bournemouth?

Bournemouth hoppas kunna överraska

För Bournemouths del gäller det att försöka få till en skräll. Laget har dalat i tabellen efter dubbla förluster i Premier League. Innan VM hade man en svacka med fyra raka förluster men studsade tillbaka med dubbla segrar mot Everton i EFL Cup och Premier League. Nu återstår det att se om Bournemouth kan ta poäng borta mot United och därmed bryta den negativa trenden.

United tar hem detta komfortabelt

Formen är god och framförallt har det sett stabilt ut defensivt. Noll insläppta mål på de tre senaste matcherna i EFL Cup och Premier League vittnar om att laget är på rätt väg. Vi tror att de inte kommer att ha några problem att vinna mot Bournemouth. Därför spelar vi Manchester United som vinnare till oddset 1,25 hos Bethard.

Vårt speltips: Man Utd vinner mot Bournemouth till oddset 1,25 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller