Manchester United vs Brentford – Speltips Premier League

Manchester United föll tunManchester United speltips vs Brentford Premier Leaguegt mot Newcastle och har tappat tredjeplatsen. Faktum är att laget inför mötet mot Brentford kan ligga femma i tabellen om Tottenham vinner mot Everton. United har haft en bra säsong med Carabao Cup-titel, semifinal i FA-cupen och kvartsfinal i Europa League. Men i Premier League har det varit knackigt under våren och laget har endast en poäng på de tre senaste matcherna. Nu behöver de vinna hemma mot Brentford och oddsen hos svensk betting håller de som favoriter.

Datum: 5 april 2023
Avspark: 21:00
Arena: Old Trafford (Manchester)
Domare: J Brooks (England)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Premier League

Man Utd var svaga mot Newcastle

United var inte sig själva borta mot Newcastle utan föll med 0-2 utan att skapa några riktigt heta chanser. Visst kan de skylla på att de saknar Casemiro men samtidigt ska det se bättre ut än vad det gjorde mot Newcastle. Nu måste United vinna mot Brentford för att hålla sig kvar bland topp 4, annars kan det bli en prekär sits och missat spel i Champions League nästa säsong.

Brentford jagar Europaplatser

Brentford gör sin blott andra säsong i Premier League och har överträffat alla förväntningar. Laget ligger sjua i tabellen och kan mycket väl nå en plats som innebär spel i Europa nästa säsong. Har de vad som krävs för att kunna hota United på Old Trafford. Lagen möttes i början på säsongen när Brentford vann med hela 4-0.

United är favoriter men får se upp

Uniteds problem har snarare handlat om bortaspelet denna säsong där de varit direkt horribla. Men på hemmaplan har laget varit extremt starka och inte förlorat i Premier League. Vi tror de hittar rätt efter förlusten mot Newcastle. Därför spelar vi Manchester United som segrare till odds 1,63 hos Betsson.

Vårt speltips: Manchester United vinner till odds 1,63 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Premier League