Manchester United vs Brighton – Speltips Premier League

Manchester United tar emot Brighton i Erik ten Haags första match som manager för Manchester United. Klubben hade en horribel säsong senast och det återstår att de som det går bättre den här gången. Laget har kanske inte fått de förstärkningar som många fans hoppats på men det finns kvalité oavsett. Gästande Brighton har Graham Potter som tränare som gjort det bra med laget och de brukar vara starka i början av säsongen.

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Manchester United är favoriter enligt oddsen

Manchester United må ha en kanske sämre trupp än förra säsongen men spelmässigt och resultatmässigt borde det inte kunna gå sämre. Laget har förhoppningsvis fått ihop en bättre sammanhållning och det återstår att se om de kan bli den röda maskin de en gång varit. Christian Eriksen är en av de intressanta värvningarna. Dessutom har det värvats från såväl Feyenoord som Ajax. Har de vad som krävs den här säsongen för att nå topp 4?

Brighton är stabila

Brighton är ett av de lag som imponerat mest sett till resurser och nivå på truppen. Laget har gjort det extremt bra under Graham Potter i Premier League. Frågan är om detta kan fortsätta i framtiden också? Mycket tyder på detta då de har en kontinuitet som gynnat laget. Det kan man inte säga om deras motståndare och senast lagen möttes vann Brighton med hela 4-0.

Får ten Haag sin drömstart?

Uniteds nye tränare hoppas givetvis på en smakstart som huvudtränare. Han kommer att ha fansen i ryggen inför premiären. Frågan alla ställer är om Ronaldo kommer att finnas med i matchtruppen?! Oavsett vilket tror vi vi Man United har vad som krävs för att vinna vilket oddsen hos de flesta aktörer inom betting tyder på. Därför spelar vi United som segrare till oddset 1,62 hos Casumo.

Vårt speltips: Manchester United vinner över Brighton till oddset 1,62 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller